Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην έκθεση της Εθνικής

ERNIKH P

ERNIKH PΣτο πλαίσιο της πολιτικής της για αμεσότερη επικοινωνία με το παραγωγικό δυναμικό της χώρας, η Διοίκηση της Εθνικής μετέβη στα Ιωάννινα, ολοκληρώνοντας κύκλο επισκέψεων στις περιφέρειες της χώρας για το 2013.

Η επίσκεψη στην Ηπειρώτικη πρωτεύουσα συμπίπτει με τη συμπλήρωση 100 ετών από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων (21 Φεβρουαρίου 1913) και τη συμπλήρωση επίσης 100 ετών (6 Ιουνίου 1913) παρουσίας της Εθνικής Τράπεζας στα Ιωάννινα.

ETNIKHP2ETNIKH P1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας εγκαινίασε Έκθεση που φιλοξενείται στο Κεντρικό κατάστημα της Εθνικής και εξιστορεί παράλληλα την πορεία της Τράπεζας στο χρόνο και τους δεσμούς της με την Ήπειρο.

Δεσμοί που έχουν σφυρηλατηθεί και μέσω του Γεωργίου Σταύρου, ιδρυτή και πρώτου Διοικητή της Εθνικής Τραπέζης για 28 χρόνια.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προσφώνησαν ο Πρόεδρος της Τράπεζας κ. Γιώργος Ζανιάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς.

Η έκθεση λειτουργεί στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής τράπεζας στα Ιωάννινα και θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι και τον Ιανουάριο του 2014.

Σε δείπνο που ακολούθησε, με προσκεκλημένους περίπου 400 επιχειρηματίες και παράγοντες της κοινωνίας και οικονομίας από την Ήπειρο, την Αιτωλοακαρνανία, την Κέρκυρα και τη Λευκάδα, ο Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας κ. Γ. Ζανιάς αναφέρθηκε στις μακροοικονομικές εξελίξεις και τις θετικές προοπτικές που διαγράφονται για την ελληνική οικονομία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας κ. Αλέξ. Τουρκολιάς σε ομιλία του επικεντρώθηκε στις διαρθρωτικές αλλαγές της οικονομίας και απήυθυνε πρόσκληση για στοχευμένη επενδυτική δραστηριότητα με αρωγό την Εθνική.

Από πλευράς Εθνικής, στο δείπνο παρεκάθησαν ανώτατα στελέχη τόσο της κεντρικής όσο και της περιφερειακής Διοίκησης που είχαν την ευκαιρία για κατʼιδίαν συνομιλίες με το επιχειρηματικό δυναμικό της Ηπείρου ενώ παράλληλα έγιναν επισκέψεις σε διάφορες μονάδες της περιοχής.

Οι εκδηλώσεις στα Ιωάννινα θα ολοκληρωθούν το Σάββατο, 14 τρέχοντος μηνός, με ημερίδα που οργανώνει η Εθνική για επενδυτικές και αναπτυξιακές λύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ