Ο πλουσιότερος και ο φτωχότερος!

ESXES BOYLH

ESXES BOYLH

Μελετώντας τα πόθεν έσχες των βουλευτών της Ηπείρου προκύπτουν διάφορα συμπεράσματα… Το βασικό είναι ότι δεν υπάρχουν αξιόλογες μεταβολές στην περιουσιακή τους κατάσταση.. Το δεύτερο είναι ότι υπάρχουν ακόμη και εθνοπατέρες που έχουν συνάψει δάνεια!

Το τρίτο είναι ότι στο Νομό Θεσπρωτίας, συναντούμε τον πλουσιότερο εκ των βουλευτών της Ηπείρου αλλά και τον φτωχότερο.

Πλουσιότερος ο Βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας ο οποίος είχε συνολικά εισοδήματα 171.664,99 ευρώ από επιχειρηματική δραστηριότητα, ακίνητα, μισθωτές υπηρεσίες, τόκους και βουλευτική αποζημίωση αλλά και δάνειο ύψους 15.000 ευρώ από το λογαριασμό αλληλοβοήθειας βουλευτών.

Ταυτόχρονα έχει ο ίδιος, η σύζυγος του και τα τέκνα τους, τραπεζικούς λογαριασμούς με συνολικό ύψος καταθέσεων 34.597,54 ευρώ, και 15 ακίνητα στην Ηγουμενίτσα, την Πέρδικα και την Κέρκυρα. Η οικογένεια διαθέτει επίσης δύο οχήματα 1598 κ.εκ. που αγοράστηκαν το 2009 και το 2014, ενώ ο ίδιος έχει ατομική επιχείρηση ως ιατρός και είναι μέτοχος στην τουριστική επιχείρηση της οικογένειας.

Στην Θεσπρωτία όμως και ο φτωχότερος! Ο λόγος για τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάριο Κάτση με συνολικά εισοδήματα 72838,29, από μισθωτές υπηρεσίες, βουλευτική αποζημίωση και τόκους, διαθέτει καταθέσεις ύψους 25.825,82, δεν διαθέτει ακίνητα και αυτοκίνητα, παρά μόνο μια δίκυκλη μοστοσυκλέτα 125 κ.εκ. που απέκτησε το 2013. Ανήκει σε αυτούς που δεν χρωστάνε καθώς δεν έχει συνάψει δάνεια!

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ