Ο Πάρης Σιόλος εκθέτει στο Πνευματικό Κέντρο

SIOLOSΤο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει έκθεση ζωγραφικής του Πάρη Σιόλου με τίτλο «Coloured Shadows». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό Χώρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών έως 12 Mαΐου (ώρες λειτουργίας: 11 π.μ. – 2 μ.μ. και 6 – 9 μ.μ).

Ο Πάρης Σιόλος γεννήθηκε στη Γερμανία από Ηπειρώτες μετανάστες. Κατάγεται από τον Πολύγυρο Δωδώνης. Μεγάλωσε στα Γιάννενα, σπούδασε στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών. Ξεκίνησε τον αθλητισμό πολύ νωρίς ως αθλητής ποδηλασίας και στην συνέχεια ως αθλητής του τζούντο. Σύντομα έκανε πρωταθλητισμό στο τζούντο αφού υπήρξε πρωταθλητής σε όλες της ηλικιακές κατηγορίες και βασικό μέλος των Εθνικών ομάδων εφήβων, νέων, ανδρών για οκτώ συναπτά έτη με σημαντικές διακρίσεις με τα εθνικά χρώματα. Αποφοίτησε από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών το 1996 (με ειδικότητες χιονοδρομίες και τζούντο) και παρακολούθησε τη σχολή προπονητών Τζούντο της Γ.Γ.Α., όπου και αποφοίτησε με επιτυχία με πτυχίο προπονητού τζούντο της Γ.Γ.Α. και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Δούλεψε ως πρώτος προπονητής τζούντο στο Σπάρτακο Ιωαννίνων, στο Μίλωνα Ιωαννίνων και στον Πρωτοπόρο Ιωαννίνων και ως προπονητής ποδηλασίας στον Ο.Φ.Π. Ιωαννίνων.

 

Παράλληλα ανέλαβε για την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο την ανίχνευση ταλέντων ως υπεύθυνος για την βορειοδυτική Ελλάδα για το αναπτυξιακό πρόγραμμα του αθλήματος και της στελέχωσης των εθνικών ομάδων. Εργάζεται στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση από το 1999 ως καθηγητής φυσικής αγωγής. Από το 2011 εργάζεται στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πρέβεζας (ειδικό σχολείο). Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην ειδική αγωγή με άριστα (Νοέμβριος 2012). Μιλάει Αγγλικά και ασχολείται ερασιτεχνικά με την αστρονομία και τη ζωγραφική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ