Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στον Πολυχώρο Αγορά!

PORTOKALOGLOY

PORTOKALOGLOYΑπό του Αιγαίου Τα Νερά…ως το Θάλασσα Μου Σκοτεινή! Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στη Μουσική Σκηνή του Πολυχώρου Αγορά, την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου για ένα μοναδικό, μουσικό ταξίδι!

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει όλα τα αγαπημένα του τραγούδια αλλά και την τελευταία δισκογραφική δουλειά του που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο, με τίτλο «Λιμάνια Ξένα».

Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος, πρόκειται για ένα πρόγραμμα που κατά ένα του μέρος βασίζεται σε διασκευές παλιών τραγουδιών. Τα πιο αγαπημένα του παραδοσιακά, μικρασιάτικα, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια, σε νέες, σημερινές, τολμηρές και λίγο «αιρετικές», κιθαριστικές εκδοχές.

Το πρόγραμμα – αλλά και ο νέος δίσκος – έχει «γράψει τα πρώτα του χιλιόμετρα» στις ως τώρα εμφανίσεις του Νίκου και τώρα καταφθάνει ανανεωμένο στον Πολυχώρο Αγορά, στα Ιωάννινα, με νέες επιλογές τραγουδιών και διάθεση για περισσότερο ρυθμό και παρεϊστικη ατμόσφαιρα.

Θα ακουστούν για πρώτη φορά κάποιες από τις διασκευές που περιλαμβάνονται στον νέο δίσκο αλλά και προσωπικά τραγούδια του Νίκου, που, αν και ξεχωριστά κι αγαπημένα, δεν είχαν καταφέρει να χωρέσουν στον πρώτο κύκλο των εμφανίσεων.

Σταθερά μαζί με τον Νίκο στην σκηνή οι Φτερωτές Κιθάρες δίνουν τον δικό τους καθοριστικό και «κιθαριστικό» χαρακτήρα, αποτελούμενες από άξιους μουσικούς της νεότερης γενιάς, όπως ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης των «Ανοιχτή Θάλασσα» στο μπάσο τις κιθάρες και το τραγούδι, ο Χάρης Μιχαηλίδης από τους «Δραμαμίνη» στην κιθάρα και το τραγούδι, ο Αλέκος Βουλγαράκης στην κιθάρα, ο Θάνος Μιχαηλίδης στα τύμπανα. Στην ηχοληψία ο Άκης Πασχαλάκης.

Τηλ.επικοινωνιας 26510 79855
Προπωληση : 10
Εισοδος : 12
Σημεια προπωλησης : Πολυχώρος Aγορα,Προκος,Γερμανος(Ναπολεων Ζερβα),viva.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ