Ο δικηγόρος ήταν κοινός απατεώνας!

astinomia kata15

astinomia kata15Το νεαρό της ηλικίας του δεν τον εμπόδισε να παριστάνει τον έμπειρο και ικανό δικηγόρο και να εξαπατά ηλικιωμένους.

Ο λόγος για έναν Βούλγαρο, ηλικίας 22 χρονών, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε στοχοποιήσει ηλικιωμένους στην Ήπειρο και είχε καταφέρει σε κάποιες περιπτώσεις, να αποσπάσει σημαντικά χρηματικά ποσά.

Ο νεαρός παριστάνοντας τον δικηγόρο, προσέγγιζε τους ηλικιωμένους, λέγοντάς τους συνήθως ότι το παιδί τους έχει εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο και βρίσκεται στο στάδιο της προφυλάκισης. Στη συνέχεια ζητούσε χρήματα, για να καταφέρει να το βγάλει από τη φυλακή.

Με τον τρόπο αυτό κατάφερε να πάρει 600 ευρώ από ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην Άρτα, παρότι αρχικά ζητούσε είκοσι χιλιάδες…

Με τον ίδιο τρόπο προσέγγισε ηλικιωμένους στην Πρέβεζα. Ζήτησε το ίδιο ποσό και κατάφερε να αποσπάσει έξι χιλιάδες ευρώ.

Το απόγευμα της Παρασκευής εμφανίστηκε στη Δροσιά Ιωαννίνων, όπου και πάλι προσέγγισε ηλικιωμένους.

Όμως αυτή τη φορά τον υποψιάστηκαν και ενημερώθηκε η αστυνομία.

Βγαίνοντας λοιπόν από το σπίτι, ο κατ’ όνομα δικηγόρος, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε ορισμένες από τις απάτες που έχει διαπράξει, η Ασφάλεια Ιωαννίνων όμως συνεχίζει την έρευνα, εξετάζοντας την εμπλοκή του και σε άλλες περιπτώσεις.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ