Ο δημόσιος απολογισμός έγινε…οικογενειακά

DHMARXOS PARGASΣε οικογενειακή υπόθεση μετατράπηκε η δημόσια εκδήλωση που είχε οργανώσει ο Δήμαρχος Πάργας με δημόσια πρόσκληση προς όλους τους κατοίκους της περιοχής προκειμένου να παρουσιάσει τα έργα της θητείας του.

Και φυσικά τα δύο σημαντικότερα έργα που είχε να παρουσιάσει ήταν αυτά που βρήκε έτοιμα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, για την οποία το μόνο που είχε να πει ο κ. Λιόλιος είναι ότι άφησε χρέη….

Κι όπως συνηθίζει τα τελευταία τρία χρόνια, κάθε φορά που μιλά δημόσια ανεβάσει και το ύψος των οφειλών που βρήκε.

Όσοι πίστευαν ότι ο Δήμαρχος Πάργας θα πει πως καταστράφηκε ολοσχερώς η Μερσεντές του Δημαρχείου, απογοητεύτηκαν. Ο κ. Λιόλιος δεν έκανε την παραμικρή αναφορά σαν να πρόκειται για γεγονός που δεν έχει συμβεί ποτέ…

Βέβαια όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα ερωτηθεί σχετικά και θα κληθεί να απαντήσει εάν υπήρχαν οι σχετικές αποφάσεις και οι εντολές μετακίνησης.

 

Δεν είπε τίποτα για το λεωφορείο που αγόρασε στο όνομα του Δήμου και πλήρωσε αντίστοιχα με την αγορά ποσά για επισκευές, αλλά δεν μπορεί να βγάλει πινακίδες κυκλοφορίας, δεν είπε τίποτα για το ασθενοφόρο που δώρισε στο Δήμο Ζηρού, δεν είπε ούτε λέξη για το κάμπινγκ όπως και για άλλα θέματα της περιοχής….

Τον μονόλογο του κ. Λιόλιου παρακολούθησαν λιγότεροι από διακόσιοι κάτοικοι του νέου Δήμου και γι’ αυτό, τόνιζαν, ότι μετατράπηκε σε…οικογενειακή υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ