Ο Δήμος Πάργας στην τουριστική έκθεση Φιλοξένια

PARGA 22 6 14

PARGA 22 6 14

Ο Δήμος Πάργας, στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας και των συστηματικών προσπαθειών για την ανάπτυξη του Τουρισμού και σε μια κοινή προσπάθεια φορέων, συλλόγων, επιχειρήσεων της περιοχής, θα συμμετάσχει στην 31η Διεθνή Τουριστική Έκθεση PHILOXENIA 2015 που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στον Εκθεσιακό χώρο της HELEXPO από 12 έως 15 Νοεμβρίου.

Η ΔΕΘ- HELEXPO έχει προσκαλέσει και θα φιλοξενεί κατά την διάρκεια της φετινής οργάνωσης, σημαντικούς ξένους εμπορικούς επισκέπτες από χώρες στόχους παρέχοντας στους εκθέτες της PHILOXENIA την προοπτική άμεσων επαγγελματικών συνεργασιών και συμφωνιών.

Η φετινή συμμετοχή και παρουσία του Δ. Πάργας στην PHILOXENIA 2015 φιλοδοξεί να δώσει μια νέα ώθηση στον Τουρισμό της περιοχής αναδεικνύοντας και προβάλλοντας όλα τα στοιχεία του τόπου ιστορικά ,πολιτιστικά, φυσικό περιβάλλον, υποδομές, τοπικά προϊόντα. Στοχεύοντας στην καθιέρωση του Δήμου Πάργας ως του πιο ελκυστικού προορισμού, τόσο της Βορειοδυτικής Ελλάδας όσο των Βαλκανικών χωρών.

Εγγύηση για τη δυναμική παρουσία του Δήμου Πάργας ,αποτελούν οι συντονισμένες προωθητικές ενέργειες, η οργανωμένη –στοχευμένη συμμετοχή καθώς και η ανταπόκριση των επιχειρήσεων του τόπου μας.

Όσοι επιθυμούν να ζητήσουν πληροφορίες σχετικά με την παρουσία του Δήμου Πάργας στην Έκθεση να επικοινωνήσουν στο τηλ.: 2684360301 και στο email info@dimospargas.gr .

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ