Ο Δήμος Ζηρού για τον θάνατο του Ηλία Ζιώγα

PENTHOS1

PENTHOS1

«Έφυγε» την Κυριακή σε ηλικία 57 ετών ο προϊστάμενος του τμήματος οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Ζηρού, Ηλίας Ζιώγας.

Η κηδεία του Ηλία Ζιώγα θα γίνει σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016 στις 3.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνα Φιλιππιάδας.

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Ζηρού αναφέρει:

Με βαθιά θλίψη αναγγέλλουμε τον αδόκητο θάνατο του αγαπητού προϊσταμένου του τμήματος οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου μας, Ηλία Ζιώγα ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 3 Ιανουαρίου σε ηλικία 57 ετών και ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην οικογένειά του, στον Δήμο και στην κοινωνία.

Ο Ηλία Ζιώγας γεννήθηκε το 1958. Ήταν πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Στον Δήμο Ζηρού εργάζεται από τον Ιανουάριο του 1987. Στα χρόνια που υπηρέτησε στον Δήμο συνέβαλε δημιουργικά στην αναβάθμισή του. Διέθετε αστείρευτο χιούμορ και μόνιμη τη διάθεση της προσφοράς.

Ήταν παντρεμένος με την Βασιλική Βέργου και έχει δύο παιδιά. Τον Βασίλη και την Σταυρούλα.

Υπήρξε αγαπητός συνάδελφος και θα μείνει αξέχαστος σε όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής πληροφορούμενος τον άδικο χαμό του Ηλία Ζιώγα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Εκ μέρους όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Ο Δήμος μας από σήμερα είναι φτωχότερος. Θα μας λείψει η επιστημονική του επάρκεια, το φωτεινό του χαμόγελο, το πηγαίο χιούμορ, η ακούραστη και ουσιαστική προσφορά του. Η απουσία του θα είναι πάντα αισθητή και η ευγενική και ευχάριστη προσωπικότητά του θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις μνήμες μας».

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ