Ο Δήμαρχος της Χειμάρρας… ψηφοφόρος Ιωαννίνων!

gkoro ekl1

gkoro ekl1

Ο Δήμαρχος Χειμάρρας Γιώργος Γκόρος, ελληνοποιήθηκε και μάλιστα με διαδικασίες που εγείρουν πολύ σοβαρά ερωτήματα για τις υπηρεσίες του ελληνικού δημοσίου… Άλλωστε από την διαδικασία της χορήγησης ιθαγένειας προκύπτει ότι δήλωνε μόνιμος κάτοικος Ιωαννίνων, την περίοδο που διοικούσε την πόλη του!

Μέχρι στιγμής, οι ελληνικές υπηρεσίες δεν έχουν δώσει καμία απάντηση, για τους λόγους που προχώρησαν σε μια τέτοια ενέργεια ενώ εξ ίσου εκτεθειμένες είναι οι πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων που προφανώς συμφώνησαν σε μια τέτοια διαδικασία.

glprp elpg2

Ο Δήμαρχος Χειμάρρας που ζητά την εκκένωση σπιτιών και επιχειρήσεων Ελλήνων της περιοχής, προκειμένου να την…. αναμορφώσει, είναι ψηφοφόρος στη χώρα μας!

Μάλιστα ψηφίζει στο Δήμο Ιωαννιτών, στο πρώτο εκλογικό διαμέρισμα της πόλης!

Έγκυρες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Epiruspost αναφέρουν ότι στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, τον Σεπτέμβριο του 2015, άσκησε κανονικά το εκλογικό του δικαίωμα!

Ουδείς ψόγος για τον Γεώργιο Γκόρο… Όπως και πολλοί άλλοι αλλοδαποί, εκμεταλλεύτηκαν την ελληνική νομοθεσία, τις γνωριμίες, τα παράθυρα και τα παραθυράκια και έγιναν Έλληνες πολίτες, με ίσα δικαιώματα… Οι υποχρεώσεις μάλλον δεν είναι ίδιες ούτε ίσες..

Το ερώτημα είναι πως δόθηκε η ελληνική ιθαγένεια από τις Ελληνικές Αρχές και γιατί δεν αφαιρείται μετά το ανθελληνικό παραλήρημα… Και η αφαίρεση δεν θα αποτελεί μέτρο εκδίκησης αλλά εφαρμογή του Ελληνικού Συντάγματος..
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ