Ο Δήμαρχος παρακολούθησε το κλάδεμα των δέντρων…

kladema dentron

kladema dentronO Δήμος Αρταίων, στην προσπάθειά του να βελτιώσει την εικόνα της πόλης και ταυτόχρονα να συντηρήσει τα υψίκορμα δέντρα, συνεχίζει τις ετήσιες εργασίες κοπής και κλαδέματος, σε κοινόχρηστους χώρους (Πλατείες, Σχολεία κ.λ.π.) σε όλο το Δήμο, όπου υπάρχουν δέντρα επικίνδυνα και οι οποίες ξεκίνησαν εδώ και περίπου ένα μήνα.

Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Πρασίνου και Προστασίας Περιβάλλοντος κ. Δημήτρη Νταλάκα, και Υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ/νσης Καθαριότητας Ανακύκλωσης & Πρασίνου, επισκέφθηκε την πλατεία της Εθνικής Αντιστάσεως και την περιοχή Ψαροπλιών, όπου το συνεργείο της αναδόχου εταιρίας πραγματοποιεί τις ετήσιες εργασίες κοπής και κλαδέματος, υπό την επίβλεψη και της Δασολόγου του Δήμου, ώστε να πραγματοποιούνται οι ορθές πρακτικές κλαδέματος και αποφυγή μετάδοσης ασθενειών.

Να σημειωθεί ότι στις ετήσιες εργασίες κοπής και κλαδέματος περιλαμβάνονται περίπου εξήντα (60) υψίκορμα δέντρα και ο χρόνος ολοκλήρωσης υπολογίζεται εντός του μηνός Φεβρουαρίου.

Επίσης, να τονιστεί ότι παράλληλα, η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου, με το προσωπικό που έχει στη διάθεσή της, συνεχίζει το κλάδεμα δέντρων σε σχολεία και λοιπούς κοινόχρηστους χώρους σε όλο το Δήμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ