Ο Γιάννης Χαρούλης τραγουδά στο υπαίθριο της ΕΗΜ

xaroulis

xaroulisΟ Γιάννης Χαρούλης, μετά τις sold out παραστάσεις του το χειμώνα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό – στην πρώτη του ευρωπαϊκή περιοδεία- και μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου «Χίλια καλώς εσμίξαμε», ταξιδεύει ανά την Ελλάδα για να ξαναζήσουμε μαζί την μοναδική εμπειρία των live παραστάσεων του. Ένας από τους σταθμούς της περιοδείας του θα είναι και η πόλη των Ιωαννίνων το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου όπου θα βρεθεί στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ στις 21.30 σε μία συναυλία όπου μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών της Κιβωτού του Κόσμου στην Πωγωνιανή.

Η συναυλία εντάσσεται στο 2ο φεστιβάλ του Πολυχώρου Αγορά.

Με το λαούτο του και όλα όσα προκαλεί η ιδιαίτερη φωνή και παρουσία πάνω στη σκηνή, σε ένα οδοιπορικό στο χθες, που ξυπνάει τις μουσικές μνήμες και στο σήμερα, που χτίζει το μουσικό μας μέλλον.

Ανήσυχος και πρωτοπόρος από την μία, παραδοσιακός από την άλλη, ροκάρει με το λαούτο του σε μουσικά μονοπάτια όπου ο ηλεκτρισμός συναντά αρχέγονους ήχους της Κρήτης.

Η παράδοση, η λαϊκή ιστορία, η σύγχρονη δημιουργία, οι ποιητές μας, οι στιχουργοί μας, τραγούδια που αγαπήσαμε, στίχοι που τραγουδήσαμε, θα γίνουν ένα με τη φωνή του Γιάννη Χαρούλη, θα γίνουν ένα με τις φωνές των χιλιάδων που θα αγκαλιάσουν και πάλι αυτή την μουσική εμπειρία.

Μαζί του οι μουσικοί: Λευτέρης Ανδριώτης/λύρα, Μιχάλης Καλκάνης- κοντραμπάσο

Κωνσταντής Πιστιόλης- Πνευστά, Θανάσης Τζίνγκοβιτς- κιθάρα, Πάνος Τόλιος- τύμπανα. Προπώληση:11ευρώ Eίσοδος: 13ευρώ. Σημεία προπώλησης: Μουσική Σκηνή Πολυχώρος Αγορά (Κατσάρη 11, τηλ. 26510 79855), Seven Spots, Public.gr, Viva.gr, 11876.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ