Ο. Γεροβασίλη: Αντίθετη στην πώληση της Εγνατίας

OLGA GEROBASILH 14

OLGA GEROBASILH 14Την κάθετη διαφωνία της με την πώληση της Εγνατίας Οδού, εκφράζει η βουλευτής Άρτας και υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη.

Η κ. Γεροβασίλη με δήλωσή της καυτηριάζει τις αποφάσεις της συγκυβέρνησης σημειώνοντας ότι μένει σταθερά προσηλωμένη στην εκποίηση του δημόσιου πλούτου και των υποδομών της χώρας.

Στη δήλωσή της η κ. Γεροβασίλη μεταξύ άλλων αναφέρει:

 

Δεδομένης της καθοριστικής σημασίας της Εγνατίας για την άρση της απομόνωσης της Ηπείρου και την αναπτυξιακή προοπτική της Περιφέρειάς μας, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ενδεχόμενη ιδιωτικοποίηση της θα αποτελέσει μια ιδιαίτερα αρνητική εξέλιξη με καταστροφικές συνέπειες για όλους τους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας της περιοχής μας.

Από τη μέχρι σήμερα εμπειρία, είναι προφανές ότι πιθανή εκμετάλλευση της Εγνατίας από ιδιωτικά συμφέροντα θα οδηγήσει στη δημιουργία νέων σταθμών διοδίων και στην αύξηση των τελών διέλευσης, καθιστώντας έτσι τη χρήση της από τους πολίτες απαγορευτική και ακυρώνοντας στην πράξη τις τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες του συγκεκριμένου έργου για την περιφέρειά μας.

Ως υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου δηλώνω την κατηγορηματική μου αντίθεση στο συγκεκριμένο σχέδιο, όπως και σε κάθε άλλο σχέδιο που έχει σκοπό το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και την υπονόμευση της αναπτυξιακής πορείας της Ηπείρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ