Ο «βαρόνος» των Βαλκανίων κάνει τις διακοπές του!

ags baronos2

ags baronos2

Διακοπές στους Αγίους Σαράντα φέρεται να κάνει ο βαρόνος των Βαλκανίων σε βάρος του οποίου εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Οι φωτογραφίες που έδωσαν τις τελευταίες ώρες στην δημοσιότητα, στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος, έχουν πυροδοτήσει πολιτική θύελλα στην Αλβανία κι αυτό γιατί συνοδεύονται με την καταγγελία ότι την ώρα που διώκεται βρίσκει προστασία και του παρέχεται απόλυτη πολιτική κάλυψη στη χώρα.

Πρόκειται για τον πρώην Διευθυντή Μεταφορών των Αγίων Σαράντα, ο οποίος τον περασμένο Μάιο, μετά την εξάρθρωση από την Ελληνική αστυνομία ενός από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών στην Ευρώπη… εξαφανίστηκε!

ags baronos

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, διέθετε ισχυρούς πολιτικούς δεσμούς με την Αλβανική κυβέρνηση, ενώ από ορισμένους κύκλους ταυτίζεται πλήρως με τον Υπουργό Εσωτερικών Ταχίρι.

Ο ίδιος μετά τη σωρεία αποκαλύψεων για τη διακίνηση ναρκωτικών, δήλωσε αρχικά ότι δεν έχει καμία εμπλοκή, στη συνέχεια παραιτήθηκε και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Τρεις μήνες μετά το Δημοκρατικό κόμμα δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες που τον δείχνουν να κάνει τις διακοπές του σε κότερο που βρίσκεται στους Αγίους Σαράντα. Από το συγγενικό του περιβάλλον επιχειρήθηκε να διαψευστεί η καταγγελία, με την δήλωση ότι προέρχονται από προηγούμενα χρόνια, όμως αυτή τη φορά επανήλθε ο Σαλί Μπερίσα δημοσιεύοντας και μικρής χρονικής διάρκειας βίντεο!

Το θέμα όπως ήταν αναμενόμενο έχει βάλει φωτιά στο εύθραυστο πολιτικό σκηνικό της χώρας αναδεικνύοντας και πάλι το ζήτημα της διακίνησης ναρκωτικών σε μείζον πολιτικό θέμα.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ