Ο βίος και η πολιτεία του γιατρού με το στραντιβάριους

ALLO SYLHPSH

ALLO SYLHPSHΒίος και πολιτεία είναι ο γιατρός- ανδρολόγος που συνελήφθη στο Αγρίνιο, καθώς τα τελευταία είκοσι χρόνια έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τις διωκτικές αρχές της Ηπείρου.

Η δράση του εντοπίζονταν κυρίως στους Νομούς Ιωαννίνων και Πρέβεζας, όμως έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από την περίφημη υπόθεση με το βιολί στραντιβάριους.

 

Το βιολί μετέφερε από την Αλβανία, μία νεαρή κοπέλα, όταν μετά το άνοιγμα των συνόρων, χιλιάδες συμπατριώτες της περνούσαν τα σύνορα για να αναζητήσουν καταφύγιο στην Ελλάδα.

Στη Μενίνα Θεσπρωτίας έπεσε θύμα απαγωγής προκειμένου να της πάρουν το βιολί, το οποίο στη γνήσια μορφή του κοστολογείται σε ενάμισι εκατομμύρια ευρώ.

Εγκέφαλος της υπόθεσης θεωρήθηκε ο ανδρολόγος που τότε δραστηριοποιούνταν στα Γιάννινα. Οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη, όμως αθωώθηκε καθώς το βιολί δεν ήταν γνήσιο. Ωστόσο αρκετές πτυχές της υπόθεσης εκείνης έμειναν στο σκοτάδι!

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που απασχόλησε τις αρχές.

Είχε εμπλακεί στη σύλληψη και την προφυλάκιση του διοικητή του ΙΚΑ ο οποίος είχε στείλει στη δικαιοσύνη μεγάλη υπόθεση πλαστών συνταγογραφήσεων, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο εν λόγω γιατρός.
Στο εξοχικό του διοικητή στην Πρέβεζα, η αστυνομία είχε βρει μικροποσότητα χασίς και οδηγήθηκε στη σύλληψή του.
Μία ακόμη σκοτεινή υπόθεση…

Λίγα χρόνια αργότερα, αστυνομικοί έχουν θέσει σε παρακολούθηση χασισοφυτεία στην ευρύτερη περιοχή του Δροσοχωρίου. Οι χασισοκαλλιεργητές καταφέρνουν να τους αφοπλίσουν και να τους δέσουν.
Εικάζεται ότι εγκέφαλος και της υπόθεσης αυτής είναι ο ίδιος γιατρός, ο οποίος υπηρετούσε τότε στην ευρύτερη περιοχή.

Το τελευταίο του χτύπημα ήταν προ διετίας. Στην περιοχή της Θεσπρωτίας όπου πουλώντας ιατρικές υπηρεσίες κατάφερε να εξαπατήσει κατοίκους.

Έμπειροι αξιωματικοί της Ηπείρου, μιλούν για άνθρωπο με πολυσχιδή δράση, ο οποίος παρότι συνελήφθη αρκετές φορές και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη, σχεδόν ποτέ δεν τιμωρήθηκε.

Τα τελευταία χρόνια ο ανδρολόγος- σεξολόγος, έχει ιατρείο στο Κολωνάκι, όμως φαίνεται ότι εξακολουθεί να έχει ευρύ πεδίο δράσης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ