Ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ στα μπλόκα: Είναι θέμα τιμής για τη χώρα και την αστυνομία

ARXHGOS MPLOKA

ARXHGOS MPLOKAΠλήρως ικανοποιημένος από το επιχειρησιακό σχέδιο που εκτυλίσσεται στην Ήπειρο έμεινε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο κ. Παπαγιαννόπουλος μαζί με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Κώστα Τρομπούκη πέταξαν με το ελικόπτερο στην περιοχή του Σουλίου και πάνω από το σημείο όπου εντοπίστηκε το μηχανάκι που χρησιμοποίησαν οι δραπέτες και στη συνέχεια πάνω από τη ζώνη που έχουν αναπτυχθεί τα μπλόκα και μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

 

Στη συνέχεια έγινε σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας όπου μετείχαν όλοι επικεφαλής αξιωματικοί της επιχείρησης και αποφασίστηκαν οι κατευθύνσεις για τις επόμενες ώρες.

 

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και ο ταξίαρχος Ηπείρου πέρασαν στη συνέχεια σε περισσότερα από δέκα σημεία όπου βρίσκονται μπλόκα αστυνομικών και οι θερμικές κάμερες και μίλησε με έναν έναν τους αστυνομικούς.

 Σύμφωνα με έγκυρες πηγές τους τόνισε ότι το καθήκον τους είναι πολύ υψηλό και αυξημένο. «Είναι θέμα αξιοπρέπειας για τη χώρα και την ελληνική αστυνομία να κλείσει με επιτυχία η επιχείρηση. Η ελληνική αστυνομία είναι ο μοναδικός θεσμός που εξακολουθούν να εμπιστεύονται οι Έλληνες πολίτες και είναι θέμα τιμής η σύλληψη των δραπετών», ανέφερε στους πάνοπλους αστυνομικούς.

Εκτίμηση των αξιωματικών της αστυνομίας είναι ότι οι επικίνδυνοι κακοποιοί δεν έχουν περάσει τα ελληνοαλβανικά σύνορα. Θεωρούν ότι βρίσκονται εντός του κλοιού που έχει δημιουργηθεί από τα χωριά της Ντουσκάρας μέχρι τη Μουργκάνα και το Πωγώνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ