Ουδεμία ανατροπή, ουδεμία σχέση τα ευρήματα

EREYNA BAGGELHS

EREYNA BAGGELHSΤο γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση περί ανατροπής στην υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη με αφορμή ένα ζευγάρι παπούτσια κι ένα παντελόνι που βρέθηκε σε σημείο της παραλιμνίου.

Η αναπαραγωγή περί «ανατροπής» έγινε ακόμη κι από έγκυρα site και φυσικά τα σενάρια φούντωσαν.

Βέβαια στην Αθήνα, τις τελευταίες ημέρες καλλιεργούνται διάφορα σενάρια… Και προφανώς θα τους είναι δύσκολο να ξέρουν ή να πληροφορηθούν ότι πολλά σημεία της παραλιμνίου είναι σκουπιδότοποι με σωρούς από ρούχα και παπούτσια…

Πιθανόν επίσης να μην γνωρίζουν ότι στις πολυήμερες έρευνες που έκανε η ΕΜΑΚ και η Πυροσβεστική βρέθηκαν κι άλλα παπούτσια… Και βέβαια αυτό δεν δημοσιεύθηκε ποτέ, γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι αντί της δημιουργίας εντυπώσεων , είχαν την υπομονή να περιμένουν όση ώρα χρειάστηκε ωσότου διαπιστωθεί ότι δεν είχαν καμία σχέση με τον 20χρονο σπουδαστή.

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σήμερα…

Η αστυνομία χρειάστηκε λίγη ώρα για να πιστοποιήσει ότι τα ευρήματα δεν ανήκουν στο Βαγγέλη. Η ώρα αυτή βέβαια ήταν αρκετή για να γίνει η δημοσιογραφική ανατροπή και να πλημμυρίσει το διαδίκτυο από δημοσιεύματα.

Το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι τα παπούτσια που βρέθηκαν είναι κατά δύο νούμερα μικρότερα από κείνα που φορούσε ο Βαγγέλης…

Φυσικά δεν περιμένει κανείς να υπάρξει η στοιχειώδης ευθιξία και να γραφεί ότι η ανατροπή ήταν μόνο στη φαντασία ορισμένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ