Οργισμένες αντιδράσεις για τους βανδαλισμούς στο Δημαρχείο

ade dimarxeio

ade dimarxeioΣυνθήματα έξω από το Δημαρχείο Ιωαννίνων έγραψαν φιλόζωοι που έχουν συγκεκριμένη πολιτική αναφορά, με αφορμή τις τοποθετήσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες για επανένταξη των αδέσποτων σε πιο απομακρυσμένα σημεία κι όχι στο κέντρο της πόλης.

Η συγκεκριμένη θέση της Δημοτικής Αρχής εκφράστηκε μετά την επίθεση αδέσποτου σε μία γυναίκα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο.

Ο Δήμος Ιωαννιτών, σε ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για μία χούφτα ανθρώπων, που έχουν αυτοχρηστεί ως οι μοναδικοί φιλόζωοι.

«Παρ’ ότι τους έχουμε καταστήσει διαχρονικά συνομιλητές επιλέγουν βάρβαρες μεθόδους σε μία προσπάθεια επιβολής μειοψηφικών απόψεων.

Στο πλαίσιο μια δημοκρατικής κοινωνίας δεν θα το επιτρέψουμε.

Εξαντλήσαμε όλα τα όρια της δημοκρατικής ανοχής από δω και στο εξής θα επαναξιολογήσουμε της στάση μας απέναντι τους.

Τον πρώτο λόγο για μας, έχει η ποιότητα ζωής των ανθρώπων, ειδικά στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η κοινωνία μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ade dimarxeio1Η Animal Action Ioannina, η οργάνωση που έχει την ευθύνη διαχείρισης των αδέσποτων και του καταφυγίου αδέσποτων, με ανάρτησή της, ενημερώνει πως ουδεμία σχέση και συμμετοχή είχε στους σημερινούς βανδαλισμούς στο κτίριο του Δημαρχείου.

«Οι συγκεκριμένοι “κυνόφιλοι”, που είμαστε σίγουροι πως δεν τους αξίζει να ονομάζονται έτσι, δεν σέβονται και δεν αγαπούν τον άνθρωπο, τον πολιτισμό, πόσο μάλλον τα ζώα, έχουν έλλειψη παιδείας και με αυτές τους τις κινήσεις μόνο αντίθετα αποτελέσματα μπορούν να φέρουν για τα αδέσποτα που πληρώνουν την τρέλα, τα ψυχολογικά, και την αναρχία του καθενός ισοπεδώνοντας τις προσπάθειες όλων μας για μία αρμονική συμβίωση ανθρώπου και σκύλου.

Ο σύλλογος και οι υγιής ζωόφιλοι τα δικαιώματα των ζώων τα διεκδικούν με τους νόμους που τα υπερασπίζονται, διάλογο και ενημέρωση και όχι με τραμπουκισμούς’, αναφέρει.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ