Οπαδοί της Λάρισας έκλεισαν την Εγνατία στην Παραμυθιά!!

ael egnatia

ael egnatia

Κατάληψη στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού από Γιάννινα προς Ηγουμενίτσα, στο ύψος του Βασιλικού, πραγματοποιούν από τις τέσσερις το απόγευμα οπαδοί της Λάρισας!!!

Οι φίλαθλοι της Θεσσαλικής ομάδας, μετέβαιναν με δύο λεωφορεία, προκειμένου να δώσουν το παρόν στον αγώνα της ομάδας τους με την Κέρκυρα.

Η Κέρκυρα όμως δεν έχει διαθέσει εισιτήρια για τους Λαρισαίους, με αποτέλεσμα η αστυνομία να ακινητοποιήσει τα δύο λεωφορεία, δύο περίπου χιλιόμετρα μετά τον κόμβο Παραμυθιάς..

result

Οι φίλαθλοι κατέβηκαν από τα λεωφορεία και προχώρησαν στην κατάληψη του ενός ρεύματος της Εγνατίας Οδού, ζητώντας να τους επιτραπεί να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο Νησί των Φαιάκων..

Αποτέλεσμα είναι να έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων και εκατοντάδες οδηγοί να διαμαρτύρονται γιατί δεν μπορούν να φτάσουν στους προορισμούς τους και ειδικότερα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Μετά από μία ώρα περίπου, η αστυνομία κατάφερε να πείσει τους οπαδούς να επιβαβιστούν στα λεωφορεία και με τη συνοδεία περιπολικών έχουν πάρει το δρόμο επιστροφής προς την Λάρισα. 
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ