Ομάδα εκβιαστών στα χέρια της αστυνομίας… Πουλούσαν προστασία σε νυχτερινά μαγαζιά

ASTYNOMIA 1 1 14

ASTYNOMIA 1 1 14Μία ιδιαίτερη σοβαρή υπόθεση ερευνά τις τελευταίες ώρες η Αστυνομία των Ιωαννίνων. Πρόκειται για ομάδα εκβιαστών που έπεσε στα χέρια της και η οποία πουλούσε προστασία σε μαγαζιά της περιοχής.

Η υπόθεση γίνεται ακόμη πιο σοβαρή, καθώς μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του ενός από τα τρία μέλη βρέθηκαν σφαίρες, σιδηρογροθιές, στιλέτα διαφόρων τύπων αλλά και τελωνειακές σφραγίδες. Από την αστυνομία, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Epiruspost.gr ελέγχεται αν οι σφραγίδες είναι πλαστές ή γνήσιες.

 Η ομάδα των τριών Αλβανών συνελήφθη ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας σε προάστιο των Ιωαννίνων. Οι τρεις είχαν πάει σε μαγαζί που διατηρεί ένας 28χρονος και απαιτούσαν να τους δοθούν χρήματα.

Μάλιστα εξύβρισαν υπαλλήλους και θαμώνες, απείλησαν τον αδελφό του ιδιοκτήτη, ότι θα προκαλέσουν φθορές στο κατάστημα, με σκοπό να αποσπάσουν παράνομο οικονομικό όφελος.

Το γεγονός καταγγέλθηκε αμέσως στην Αστυνομία, η οποία έσπευσε στην περιοχή και τους συνέλαβε μέσα σε λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι τρεις είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση ενώ ερευνάται η συμμετοχή κι άλλων ατόμων όπως επίσης και οι διαστάσεις που είχε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ