Ομάδα ΔΙΑΣ… Παντός καιρού!!!

DIASN1

DIASN1Τους βλέπουμε με τις μηχανές τους σε κεντρικά σημεία της πόλης των Ιωαννίνων. Τους συναντούμε σε κεντρικούς δρόμους αλλά και σε όλες σχεδόν τις συνοικίες.

Είναι οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Είναι αυτοί, που όλες τις ώρες της μέρας και της νύχτας, βρίσκονται σε ετοιμότητα και σπεύδουν σε κάθε συμβάν που θα προκύψει. Άλλοτε σοβαρό κι άλλοτε ρουτίνας.

Φτάνουν πρώτοι και συνήθως φεύγουν τελευταίοι.

Η ομάδα ΔΙΑΣ, είναι αυτή που περιπολεί σε όλη την πόλη, ανά τομείς. Οι μοτοσυκλέτες δίνουν το πλεονέκτημα να φτάσουν μέσα σε λίγα λεπτά από την ώρα που θα ζητηθεί η συνδρομή τους. Και συχνά ο χρόνος που κερδίζεται είναι πολύτιμος για την ελληνική αστυνομία αλλά και για τους πολίτες.

Ο κίνδυνος καθημερινός. Συνεχής… Αλλά ξέρουν να τον προσπερνούν βάζοντας πάνω από όλα το καθήκον.

DIASN2Νέοι στην πλειοψηφία τους, ευγενικοί, με την παρουσία και τη δράση τους συμβάλλουν καθοριστικά ώστε να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας.

Η έξαρση της βίας και της εγκληματικότητας απαιτεί διαρκή, στοχευμένη και εμφανή αστυνόμευση, προκειμένου οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς.

Οι ομάδες Δίκυκλης Αστυνόμευσης ανταποκρίνονται στην ανάγκη ταχείας και μαχητικής επέμβασης τόσο για την πρόληψη, όσο και για την καταστολή κάθε εγκληματικής δραστηριότητας.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ