Ολοταχώς προς Μπαίλη η Νέα Δημοκρατία

ND IOA

ND IOAΔεν θα επιλέξει τελικά υποψήφιο δήμαρχο στο Δήμο Πρέβεζας η Νέα Δημοκρατία. Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα ραδιοφωνικής συνέντευξης που έδωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, το περιεχόμενο της οποίας στη συνέχεια κοινοποιήθηκε ως δελτίο τύπου.

Μπορεί να είναι περίεργες οι επικοινωνιακές μέθοδοι που ακολουθεί η ΝΟΔΕ Πρέβεζας, αλλά αυτό δεν είναι του παρόντος…

Ο κ. Ντάκουλας λοιπόν, επικαλέστηκε δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκου, ότι δεν θα δοθούν χρίσματα.

 

«Οι Πρεβεζάνοι, ο Δήμος Πρέβεζας και κάθε άλλος δήμος στο Νομό Πρέβεζας –γιατί η ΝΟ.Δ.Ε. είναι για όλον τον νομό – είναι αυτοί που θα επιλέξουν τον υποψήφιο για να τους λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας», είπε ο Βαγγέλης Ντάκουλας, «η κοινωνία είναι αυτή που θα επιλέξει το νέο Δήμαρχο».

Αυτά σημειώνονται στο δελτίο τύπου και ήδη οι δηλώσεις του Προέδρου της ΝΟΔΕ έριξαν κι άλλο λάδι στη φωτιά που έχει φουντώσει στο γαλάζιο στρατόπεδο της Πρέβεζας.

Η αδυναμία της Νέας Δημοκρατίας να καταλήξει σε μία αξιόπιστη λύση για το Δήμο Πρέβεζας είναι πλέον δεδομένη. Έτσι τα σενάρια που τον τελευταίο καιρό δίνουν και παίρνουν περί συμφωνίας στελεχών για στήριξη του σημερινού δημάρχου Χρήστου Μπαίλη, αποκτούν νέο περιεχόμενο και φαίνεται πως έχουν βάση.

Άλλωστε όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά!

Δεν γνωρίζουμε αν για τα σενάρια αυτά ρωτήθηκε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, στο δελτίο τύπου πάντως δεν αναφέρεται ούτε μία λέξη.

Την ίδια ώρα ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας στην Πρέβεζα κυριολεκτικά βράζει και μάλλον δεν είναι καθόλου διατεθειμένος να υπακούσει στις συμφωνίες, παρασκηνιακές, υπόγειες κι άλλες των τοπικών στελεχών με τον σημερινό δήμαρχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ