Ολοκληρώνεται η πτέρυγα, στοίχημα η στελέχωση

PNI BABAS

PNI BABASΣτην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση της επέκτασης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, όπως και οι διαδικασίες για την προμήθεια του εξοπλισμού με προυπολογισμό 7,5 εκατομμύρια.

Το ένα βήμα λοιπόν ολοκληρώνεται, ωστόσο το δεύτερο και εξ ίσου σημαντικό είναι η στελέχωση με κατάλληλο προσωπικό. Άλλωστε χωρίς προσωπικό, η νέα πτέρυγα είναι σχεδόν αδύνατο να λειτουργήσει και να ανταποκριθεί στο ρόλο της.

 

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Φώτης Βάββας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε, υπογράμμισε ότι η λειτουργία της νέας πτέρυγας είναι στοίχημα τόσο για τη διοίκηση όσο και για την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Το Νοσοκομείο έχει υποβάλλει ήδη τις προτάσεις του, με δεδομένες τις προσλήψεις που έχουν ανακοινωθεί για όλη τη χώρα την επόμενη χρονιά.

Οι προτάσεις, όπως τόνισε ο κ. Βάβας επικεντρώνονται σε νοσηλευτικό, τεχνικό και βοηθητικό προσωπικό. «Έτσι θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τη λειτουργία της νέας πτέρυγας και την ένταξή της στη συνολική λειτουργία του νοσοκομείου», υπογράμμισε ο κ. Βάββας.

Ο διοικητής του νοσοκομείου έκανε γνωστό ότι η προσπάθεια για ενεργειακή αναβάθμιση του νοσηλευτικού ιδρύματος απέδωσε καρπούς καθώς εγκρίθηκε η προμήθεια και εγκατάσταση συγκροτήματος αποθήκευσης και διανομής υγραερίου με προϋπολογισμό 450.000 ευρώ όπως και η προμήθεια και εγκατάσταση τριών νέων ατμολεβήτων, συνολικού προϋπολογισμού 620.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ