Ολοκληρώθηκε η πτέρυγα, στοίχημα η στελέχωσή της…

DOYROYTH N2

DOYROYTH N2Από την στελέχωση, με την πρόσληψη προσωπικού, εξαρτάται η λειτουργία της νέας υπερσύγχρονης πτέρυγας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Το έργο βρίσκεται στην τελική ευθεία, όμως παραμένει άγνωστο αν και πως θα προχωρήσουν οι διαδικασίες ώστε να καταστεί λειτουργικό.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κανένα φως στον ορίζοντα, όπως άλλωστε δεν υπάρχει και για το υπερσύγχρονο κέντρο για εξαρτημένα άτομα, που έχει κατασκευαστεί στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα και επί μήνες παραμένει κλειστό.

Το νέο πενταόροφο κτίριο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, κατασκευαστικά έχει ολοκληρωθεί και είναι σε εξέλιξη οι διαγωνισμοί για την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού.

Σε δέκα μήνες περίπου όλα θα είναι έτοιμα.. Με την προσθήκη της νέας πτέρυγας αυξάνουν κατά 85 οι κλίνες του Νοσοκομείου, δημιουργούνται πέντε νέες αίθουσες χειρουργείων και δύο αιμοδυναμικά συγκροτήματα.

Τώρα και με δεδομένη την ανάγκη που υπάρχει, γίνεται προσπάθεια για την δημιουργία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας παιδιών. Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα όλα τα περιστατικά μεταφέρονται στην Πάτρα ή σε άλλα νοσοκομεία.

Η νέα πτέρυγα αυξάνει τις δυνατότητες του Νοσοκομείου, όμως είναι στοίχημα η στελέχωση και η λειτουργία της.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ