Ολική επαναφορά επιχειρεί ο Κ. Παπασιώζος

PAPASIOZOS K

PAPASIOZOS KΤην ολική επαναφορά του στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Άρτας επιχειρεί ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Παπασιώζος. Άλλωστε στην αυτοδιοίκηση έκανε τα πρώτα του βήματα και οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται.

Ο πλαίσιο αυτό ο κ. Παπασιώζος προχώρησε σε πρόσκληση όλων των πιθανών υποψηφίων από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας με στόχο τη συνεννόηση και τη συνεργασία που θα καταλήξει σε ένα ψηφοδέλτιο, χωρίς να υπάρξουν τα διασπαστικά φαινόμενα του παρελθόντος.

 

Στο κάλεσμα του πρώην Βουλευτή ανταποκρίθηκαν οι Μιχάλης Νικολάου, Χρήστος Παπάζογλου, Κώστας Πατήλας και η Τασούλα Σίμου.

Στη συνάντηση κλήθηκε αλλά δεν παραβρέθηκε ο Χρήστος Τσιρογιάννης, ο οποίος έχει ανακοινώσει την απόφαση του να ηγηθεί ψηφοδελτίου και κινείται ήδη προς την κατεύθυνση αυτή.

Φαίνεται πάντως πως όσοι μετείχαν συμφώνησαν στην κατάρτιση ενός ψηφοδελτίου, απομένει όμως να φανεί αν θα καταφέρουν να συμφωνήσουν και στο πρόσωπο του επικεφαλής. Αν το πετύχουν τότε σίγουρα αλλάζουν πολλά εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ