Οι όψιμοι κομματικοί πατριώτες ….

ND1Ενοχλήθηκαν ορισμένοι, στην Πρέβεζα, από τα δημοσιεύματα για την εμφύλια σύρραξη στα γραφεία της ΝΟΔΕ, το βράδυ της Παρασκευής και παριστάνοντας τους όψιμους κομματικούς πατριώτες ή αναζητώντας ρόλο για τον εαυτό τους επιδίδονται σε άθλιες επιθέσεις του πεζοδρομίου εναντίον εκπροσώπων μέσων ενημέρωσης!!!

Φυσικά θα ήταν προτιμότερο να ανησυχούσαν για τα πραγματικά γεγονότα και όχι για την δημοσιοποίησή τους… Γιατί, ξέρουν καλά, καθότι παρόντες και παρούσες, πως αυτά που έγιναν είναι πολύ χειρότερα και περισσότερα από όσα γράφηκαν….

 

Ας μην προκαλούν λοιπόν κι ας μην ζητάνε τα ρέστα….

Είναι κοινό μυστικό το παιχνιδάκι που έχει στήσει ο καθένας μέσα κι έξω από τη ΝΟΔΕ… Είναι κοινό μυστικό στην Πρέβεζα ποιος προωθεί ποιόν και ποιος δουλεύει για ποιόν…. Ας μην προκαλούν λοιπόν!

Κι ας μάθουν να μην ενοχλούνται από την αλήθεια…. Υψηλή τέχνη η πολιτική επικοινωνία και για να φτάσει από το Πανεπιστήμιο στο πεζοδρόμιο είναι αλήθεια πως θέλει… δουλειά πολύ!

Ας περιοριστούν σ’ αυτή λοιπόν, οι όψιμοι κομματικοί πατριώτες της Πρεβεζάνικης γαλάζιας παράταξης κι ας ξαναδιαβάσουν την εγκύκλιο που τους ήρθε από την Αθήνα και η οποία τους απαγορεύει οποιαδήποτε ενασχόληση με τις δημοτικές εκλογές….

Να ξέρουν οι Αθηναίοι κάτι παραπάνω, να θεωρούν ανίκανα τα τοπικά τους στελέχη, να μην τους έχουν καμία εμπιστοσύνη και εκτίμηση;

Όσοι λοιπόν κάνουν την πολιτική επικοινωνία στην Πρέβεζα ας βρουν μία απάντηση για αυτό το θέμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ