«Οι τοίχοι της Καλοσύνης» έρχονται και στα Γιάννινα

toixos kalosinis

Το κίνημα αλληλεγγύης “Οι Τοίχοι της Καλοσύνης” απλώνεται γρήγορα σε όλη την Ελλάδα και φυσικά έφτασε και στα Γιάννινα.

Πρόκειται για ένα κίνημα αγάπης και προσφοράς, που γεννήθηκε από τις ανάγκες της βαθιάς οικονομικής κρίσης, με στόχο να βοηθήσει όσους αδυνατούν να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες.

Σε διάφορους τοίχους, στην πόλη, τοποθετούνται κρεμάστρες, όπου οι πολίτες μπορούν να αφήσουν ρούχα και τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Οι Τοίχοι της Καλοσύνης λοιπόν έφτασαν και στα Γιάννινα, με πρωτεργάτες συμπολίτες μας, που οργανώνονται διαδικτυά, ώστε άμεσα να περάσουν στην πράξη.

«Ετοιμάζουμε τις πρώτες δράσεις μας! Σκοπός είναι κάθε γειτονιά της πόλης μας να έχει έναν τοίχο γεμάτο προσφορά, ελπίδα, όνειρα, αγάπη και φυσικά Καλοσύνη!

Όσοι θέλετε να βοηθήσετε στείλτε inbox ώστε να οργανώσουμε την πρώτη δημιουργία μας, κοινοποιήστε ή προσκαλέστε φίλους σας στη σελίδα, εφοδιαστείτε με όρεξη και δημιουργική διάθεση και ξεκινάμε!

Οι τοίχοι της πόλης μας σκοπό έχουν να προσφέρουν απέραντη καλοσύνη και αλληλεγγύη σε όσους το έχουν ανάγκη, άστεγους, οικογένειες, ηλικιωμένους, φοιτητές, μετανάστες -Ταμπέλες περιττές καθώς η μόνη λέξη που αρμόζει είναι η λέξη Άνθρωποι», αναφέρουν στη σελίδα που δημιούργησαν στο Facebook!

Μπορούμε να μάθουμε περισσότερα για την προσπάθεια και να την στηρίξουμε εδώ
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ