Οι πρώτοι υπόγειοι κάδοι είναι επιτέλους γεγονός!

erga kadoi2

erga kadoi2

H Πλατεία Πάργης, είναι από τα πρώτα σημεία της πόλης των Ιωαννίνων που απέκτησε υπόγειους κάδους…

Μπορεί η πρώτη ημέρα να μην ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, με δεδομένη την αδυναμία τοποθέτησης στο Κάστρο, την Κουντουριώτου και το Πέραμα, η δεύτερη όμως εξελίχθηκε κανονικά και οι πρώτοι υπόγειοι κάδοι είναι έτοιμοι να τεθούν σε λειτουργία…

Πρόκειται αναμφίβολα για μία πρωτοβουλία που μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση της εικόνας της πόλης υπό την προυπόθεση ότι θα δείξουν συνέπεια και οι πολίτες!

erga kadoi1

Τα σημεία όπου τοποθετούνται τα πρώτα εννέα συστήματα υπόγειων κάδων είναι τα ακόλουθα:

1. Χαριλάου Τρικούπη & Μιχαήλ Αγγέλου
2. 28ης Οκτωβρίου (δίπλα στο κτίριο του ΟΤΕ)
3. Λεωφόρος Δωδώνης & Μιχαήλ Αγγέλου
4. Πυρσινέλλα & Μελανίδη (έναντι Public).
5.Πυρσινέλλα & Γ. Σακκά (1ος Παιδικός Σταθμός)
6. Πλατεία Πάργης
7.Εθνικής Αντιστάσεως & Αβέρωφ
8.Κουντουριώτη & Ζάππα
9.Πέραμα(Είσοδος)

Και κριτική

Εν τω μεταξύ, με αφορμή τα ευτράπελα της πρώτης ημέρας, κριτική στη Δημοτική Αρχή ασκεί η παράταξη Γιάννενα Τώρα, του Άρη Μπαρτζώκα.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι η δημοτική αρχή εξακολουθεί να πελαγοδρομεί, χωρίς συνεννόηση μεταξύ των στελεχών της, χωρίς σχέδιο για την πόλη, χωρίς να σέβεται τους πολίτες αλλά και με περισσή αυταρέσκεια.

«Ενάμισι χρόνο γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν, αλλά ουδείς ασχολήθηκε με τις απαραίτητες άδειες που έπρεπε να υπάρχουν», αναφέρει στην ανακοίνωση και καταλήγει με αιχμές για την επιλογή του Περάματος, του μοναδικού σημείου από τις Δημοτικές Ενότητες.

«Αλήθεια γιατί από όλους τους τέως Καποδιστριακούς Δήμους, κάδο εξασφάλισε μόνο το Πέραμα; Τόση είναι η επιρροή του κ. Γκόγκου στον κ. Δήμαρχο πια»;
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ