Οι Παργινοί επέστρεψαν, η παραλιακή ζωντάνεψε

PARGA EPISTROFH

PARGA EPISTROFHΗ περιπέτεια των επιχειρηματιών της Πάργας έλαβε τέλος…. Η ταλαιπωρία την οποία υπέστησαν εξ αιτίας του μένους που επέδειξε ο δήμαρχος ανήκει στο παρελθόν. Η δημοσιοποίηση του θέματος, η καταλυτική παρέμβαση της Γενικής Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Βίκυς Ευταξά και η στάση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη έδωσε λύση στο πρόβλημα.

Έμεινε μόνο η πίκρα των ανθρώπων που κρατούν ζωντανή την τοπική οικονομία… Και φυσικά αποδείχθηκαν λόγια του αέρα οι ισχυρισμοί του δημάρχου ότι είναι ο μόνος που υπερασπίζεται και εφαρμόζει το νόμο, καθώς με απολύτως νόμιμες διαδικασίες επέστρεψαν οι καταστηματάρχες.

 

Ο κ. Λιόλιος είναι έκθετος στην τοπική κοινωνία κι όχι μόνο. Είναι αυτός που απείλησε να τινάξει στον αέρα όλη τη σεζόν για το πιο τουριστικό κομμάτι της Ηπείρου.

Από το μεσημέρι της Τετάρτης, εκεί όπου φόρτωσαν τα φορτηγά εκεί και ξεφόρτωσαν. Τα καθίσματα επέστρεψαν, τα τραπέζια στρώθηκαν και όλα είναι έτοιμα για τη φιλοξενία εκείνων που θέλουν να γνωρίσουν την Πάργα ή να την απολαύσουν για πολλοστή φορά.

Οι καταστηματάρχες της παραλιακής περιορίζονται προς το παρόν σε μία μικρή ανακοίνωση. Σε μία ανακοίνωση- πρόσκληση για άριστη φιλοξενία: «Η εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων στην παραλιακή ζώνη της Πάργας είναι ξανά γεγονός.

‘Ύστερα από μια απίστευτη αλλά ευτυχώς σύντομη ταλαιπωρία όλων των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην παραλιακή ζώνη της Πάργας ,έληξε αυτό το τελείως παράλογο και αναίτιο γεγονός . Τα καταστήματα βρήκαν ξανά τους ρυθμούς τους. Το μεσημέρι όλες οι επιχειρήσεις άνοιξαν εκ νέου και είναι έτοιμες να υποδεχθούν όλους τους επισκέπτες της πόλης μας .

Οι επιχειρηματίες της παραλιακής ζώνης σας εύχονται Καλή και Ειρηνική Πρωτομαγιά ..»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ