Οι παλαίμαχοι του ΝΟΙ για τα κωπηλατικά δρώμενα

noi palaimaxoi

noi palaimaxoi

Πλήθος κόσμου, παλιοί και νέοι κωπηλάτες, πραγματοποίησαν την πρώτη συνάντηση, γεμίζοντας ασφυκτικά την μεγάλη αίθουσα στο κέντρο ΄΄Λιθαρίτσια΄΄ προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς για τα κωπηλατικά δρώμενα της πόλης και για τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, το σωματείο που με μεγάλη επιτυχία υπηρετεί το άθλημα της Κωπηλασίας επί μακρά σειρά ετών.

Κοινό συμπέρασμα όλων ότι άνθρωποι οι οποίοι προόδευσαν μέσα από το άθλημα της κωπηλασίας με οποιονδήποτε τρόπο, καταξιωμένοι σήμερα επαγγελματικά, κοινωνικά και αθλητικά, πρέπει να ενεργοποιηθούν και να συμβάλουν όλοι μαζί στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος και στη διατήρηση του Ν.Ο.Ι. στην κορυφή της κωπηλασίας σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο.

Στη συνάντηση τέθηκαν προβληματισμοί και υποστηρίχθηκε ότι απαιτείται άνοιγμα του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων με περισσότερους ανθρώπους ικανούς, που μπορούν να βοηθήσουν στους στόχους του ιστορικού σωματείου.

Ακόμα, συζητήθηκε η δημιουργία συλλόγου αθλητών και φίλων της κωπηλασίας και αποφασίστηκε το συντομότερο δυνατό να γίνει μια δεύτερη συνάντηση όλων των ενδιαφερομένων.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ