Οι μαθητές ομορφαίνουν με λουλούδια την Άρτα

arta fita

arta fita

Στη διαμόρφωση παρτεριού και σε δενδροφύτευση στην Πλατεία Σκουφά προχώρησαν μαθητές από το 1ο ΕΠΑΛ Άρτας (από το Τμήμα Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής), στα πλαίσια της Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Αρταίων, τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Άρτας και το ΤΕΙ Ηπείρου.

Το «παρών» έδωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου, Δημήτρης Νταλάκας, μαζί με την Διευθύντρια Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου Ελένη Τζίμα και υπηρεσιακούς παράγοντες.

«Με τις πράξεις και τις δραστηριότητές τους τα παιδιά ομορφαίνουν ακόμη περισσότερο την πόλη μας. Ο Δήμος θα είναι συμπαραστάτης σε όλες τις εκδηλώσεις. Οι νέοι αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και είναι πολύ αισιόδοξο το να φροντίζουν το περιβάλλον» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Νταλάκας.

Σημειώνεται, πως οι εκδηλώσεις συνεχίζονται αύριο με Σχολική Ποδηλατοδρομία με αφετηρία την Πλατεία Κιλκίς (ώρα έναρξης 10.00 π.μ., με διαδρομή παλιό νοσοκομείο-Κομμένου-Κατσιμήτρου-ΓέφυραΆρτας-Γραμμενίτσα-Βλαχέρνα-Παραλίμνιο-Αμβρακίας-πεζόδρομος Σκουφά και τέρμα Πλατεία Αγίου Δημητρίου), σε συνεργασία με την Ομάδα Φυσικής Αγωγής και ολοκληρώνονται με έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής με θέμα «Το φυσικό περιβάλλον της περιοχής μου το Φθινόπωρο» στη Δημοτική Πινακοθήκη «Γ. Μόραλης» από 2 έως 5 Νοεμβρίου.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ