Οι εθελοντές της Νέας Σαμψούντας στην Κιβωτό του Κόσμου

kibotos sam1

kibotos sam1

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νέας Σαμψούντας – Εθελοντικό Δίκτυο Δήμου Πρέβεζας, σε συνεργασία με το τμήμα κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Πρέβεζας, την Δημοτική Ενότητα Λούρου και την Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου, ξεκίνησε έναν Μαραθώνιο Αγάπης , για την συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων, γλυκών, παιχνιδιών και ρούχων με σκοπό την προσφορά τους στα παιδιά που έχει αγκαλιάσει η «Κιβωτός του Κόσμου».

Η Εθελοντική Ομάδα Νέας Σαμψούντας παρέδωσε την μεγάλη ποσότητα που συγκεντρώθηκε στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων, μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης, αγάπης και χαράς.

Η Ομάδα οφείλει να ευχαριστεί για την θερμή συμμετοχή όλους όσους βοήθησαν και ανταποκρίθηκαν με ζήλο και ευαισθησία για να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία ο Μαραθώνιος Αγάπης.

kibotos sam2

Ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη δεν σταματά σε μια στερεότυπη δράση.

“Ολοι μαζί μπορούμε να δώσουμε την βοήθειά μας όπου χρειάζεται .Ενα “λιθαράκι” απ’ όλους είναι απαραίτητο για να συνεχίσουμε το έργο μας. Η Εθελοντική Ομάδα Νέας Σαμψούντας σας εύχεται Χαρούμενα Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο έτος . Η προσφορά σας να γίνει φώτιση, ευημερία και υγεία γιαόλους σας”, καταλήγει η ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής που υπογράφεται από την Μαρία Κλημεντίδου, την Ελένη Πανικόγλου και την Βαγγελιώ Γεωργιάδου.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ