Οι Γερμανοί ξανάρχονται αλλά με… βοήθεια!

GERMANOI1PY

GERMANOI1PYΈνα νέο πυροσβεστικό όχημα προστίθεται στο στόλο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και πιο συγκεκριμένα στο Κλιμάκιο του Δελβινακίου.

Το όχημα παραδόθηκε σε ειδική τελετή που έγινε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηπείρου και αποτελεί προσφορά του Γερμανοελληνικού Συλλόγου Φιλίας της πόλης.

Ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου Βασίλης Κώνστας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη Γερμανική αντιπροσωπεία για την προσφορά του οχήματος.

 

Όπως είπε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στο Δελβινάκι καλύπτει έναν κρίσιμο τομέα. Μια ευαίσθητη περιοχή όπως είναι αυτή δίπλα στα σύνορα με την Αλβανία. Τα προβλήματα είναι γνωστά εξ αιτίας των εισαγόμενων πυρκαγιών.

GERMANOI PYΤο όχημα έφτασε με πλοίο από τη Γερμανία μέχρι την Κέρκυρα και στη συνέχεια το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Από κει ήρθε οδικώς στα Γιάννινα με οδηγό μία εντυπωσιακή Γερμανίδα πυροσβέστη.

Στην εκδήλωση για την παραλαβή του στα Γιάννινα παραβρέθηκαν ο Βουλευτής του Κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Φόλκερ Mύνχοφ , η Γερμανίδα Πρόξενος στην Ήπειρο Κέρστιν Lohr, ο Πρόεδρος του Γερμανοελληνικού Συλλόγου Φιλίας Χόλγκερ Ρίχτερ, ο Αντιπρόεδρος του Γερμανοελληνικού Συλλόγου Φιλίας Λάζαρος Παπαϊωάννου, πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Δήμου Velbert και ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου Δημήτρης Μαυρογιώργος.

Τη χαρά τους για την επίσκεψη στη χώρα μας και για την ενίσχυση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εξέφρασαν ο Γερμανός βουλευτής Φόλκερ Mύνχοφ και ο Πρόεδρος του Γερμανοελληνικού Συλλόγου Φιλίας Χόλγκερ Ρίχτερ.

 

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ