Οι έρευνες συνεχίζονται, η αγωνία μεγαλώνει, το μυστήριο γίνεται ακόμη πιο πυκνό!!!

elas ereuna1

elas ereuna1Ένας μήνας συμπληρώνεται αύριο από την ημέρα που εξαφανίστηκε ο 20χρονος σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Βαγγέλης Γιακουμάκης και το μυστήριο αντί να ξεδιαλύνεται γίνεται όλο και μεγαλύτερο, όλο και πιο περίπλοκο.

Η ελληνική αστυνομία προχωρά σε έναν γύρο καταθέσεων, προσπαθώντας να αντλήσει αξιόπιστες πληροφορίες για τα τεκταινόμενα στη Σχολή.

Επίσημα πάντως δεν φαίνεται να υπάρχει καμία κατάθεση που να επιβεβαιώνει πράξεις βίας κι εκφοβισμού σε βάρος του Βαγγέλη. Ακόμη και κάποιοι σπουδαστές που εμφανίστηκαν σε μέσα ενημέρωσης να μιλούν γι’ αυτά, στην αστυνομία αρνήθηκαν ότι γνωρίζουν κάτι σχετικό.

Μιλώντας στην ΝΕΡΙΤ ο συγκάτοικος του αγνοούμενου φοιτητή από την Κρήτη, Βαγγέλη Γιακουμάκη ανέφερε πως δεν του είχε μιλήσει ποτέ για συμφοιτητές του που τον ενοχλούσαν.

Να σημειώσουμε πως ο συγκάτοικος του Βαγγέλη Γιακουμάκη ήταν ο τελευταίος που τον είχε δει. Ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου, λίγο μετά το φαγητό, που έφυγε από το δωμάτιο.

elas ereuna2«Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ τίποτα για κάποιο πρόβλημα είχε με κάποια παιδιά», υποστήριξε ο φοιτητής που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του και συμπλήρωσε πως ελπίζει να είναι ο συγκάτοικός του ζωντανός και να επιστρέψει.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα προς κάθε κατεύθυνση.

Σε απόκρημνα σημεία, σε χαράδρες στην ευρύτερη περιοχή αλλά και γύρω από την Γαλακτοκομική σχολή των Ιωαννίνων όπου σπούδαζε ο Βαγγέλης… Σε κάθε πιθανό κι απίθανο σημείο.

Όμως έρευνες γίνονται και σε μοναστήρια καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να έχει βρει εκεί καταφύγιο ο 20χρονος σπουδαστής.
Τις τελευταίες ημέρες η υπόθεση πήρε και πολιτικές διαστάσεις. Αφορμή, σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ήταν παρέμβαση που υπήρξε στη Σχολή για να μην απομακρυνθούν σπουδαστές από την Κρήτη. Μάλιστα γράφτηκε ότι επρόκειτο για την ομάδα που ασκούσε βία στο Βαγγέλη.

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος φωτογραφήθηκε από διάφορα δημοσιεύματα ότι ήταν αυτός που έκανε την παρέμβαση, σε δήλωσή του υποστηρίζει ότι η επικοινωνία που είχε με το διευθυντή της σχολής δεν αφορούσε τη συγκεκριμένη υπόθεση.

elas ereuna3“Πράγματι είχα μια επικοινωνία με το Διευθυντή της Σχολής, όμως ούτε ο χρόνος ούτε το θέμα της επικοινωνίας είχαν οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση σχέση με την εξαφάνιση του μαθητή. Είμαι βέβαιος ότι η κ. Ακρίτα στο δημοσίευμα της δεν εννοεί αυτή την επικοινωνία” υπογραμμίζει ο κ. Μαρκογιαννάκης.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ