Ξεχασμένος από το Δήμο ένας ολόκληρος οικισμός

FRAKSILAΤην αγανάκτησή τους εκφράζουν με επιστολή που έστειλαν πρόσφατα στο pamepreveza.gr κάτοικοι του συνοικισμού στον λόφο Φραξίλα στην Πρέβεζα.

Εδώ και 25 χρόνια δημιούργησαν τον οικισμό κοντά στο Κανάλι με πάνω από 40 νόμιμα ανεξάρτητα νοικοκυριά τα οποία, όπως λένε, είναι ξεχασμένα από την πολιτεία και συγκεκριμένα από τον Δήμο Πρέβεζας.

Και αυτό γιατί στερούνται παντελώς πόσιμου νερού και οδών προσπελάσεως ενώ όπως περιγράφουν με δικές τους δαπάνες ασφαλτόστρωσαν τμήματα των δρόμων.

 

Μάλιστα με δικά τους έξοδα προμηθεύτηκαν και τους δύο κάδους σκουπιδιών που υπάρχουν στην περιοχή και οι οποίοι κρίνονται ανεπαρκείς.

«Το μόνο αγαθό της πολιτείας είναι το ρεύμα και ο κοινοτικός φωτισμός τον οποίο με τα ανταποδοτικά τέλη τον πληρώνουμε σαν χρυσάφι, να λειτουργεί σύμφωνα με τις επιθυμίες των υπευθύνων του Δήμου στο Κανάλι» τονίζουν χαρακτηριστικά.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που δεν έχουν φωτισμό για εβδομάδες και είναι αναγκασμένοι να αφήνουν αναμμένα νυχθημερόν τα φώτα από τα σπίτια τους, όπως συμβαίνει το τελευταίο δεκαήμερο.

«Το τηλέφωνο του Δήμου με το οποίο επικοινωνήσαμε κατ’ επανάληψη, μας αγνοεί παντελώς με το πρόσχημα ότι δεν έχουν ηλεκτρολόγο ή ότι φταίει (άκουσον άκουσον) κάποιο φωτοκύτταρο…» καταλήγουν στην επιστολή τους, την οποία δημοσιεύει το pamepreveza.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ