Ξενάγηση στο Μέτσοβο με χιονορακέτες!

xionoraketes1

xionoraketes1“Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη…»… Το παραμύθι ξεκινά στα μαγευτικά τοπίο του Μετσόβου. Οδηγός ο Μετσοβίτης χιονοδρόμος Λευτέρης Φάφαλης….

Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη για τα χειμερινά σπορ και να που τώρα οι χιονορακέτες έρχονται να αποτελέσουν μία επιλογή για όσους βρεθούν στο Μέτσοβο.

Με ένα μεγάλο πλεονέκτημα… Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μυημένος στον αθλητισμό, να γνωρίζει τα μυστικά του σκι, για να τις φορέσει και να φτάσει εκεί που το παραμύθι αρχίζει…

xionoraketes2Ο Λευτέρης Φάφαλης, προσφέρει πλέον αυτή τη δυνατότητα για τους επισκέπτες του Μετσόβου, οι οποίοι μπορούν να βρεθούν στα μαγικά μονοπάτια και να αποκτήσουν μία ταξιδιωτική εμπειρία πολλών… καρατίων, μακριά από τα τουριστικά κλισέ.

xionoraketes3Οι βόλτες λοιπόν στα χιονισμένα δάση, στις παγωμένες λιμνούλες, στο Μαυροβούνι, στη Λίμνη των Πηγών Αώου, στα χιονοδρομικά κέντρα, είναι κάτι καινούριο στην περιοχή και δοκιμάζεται για πρώτη φορά τον φετινό χειμώνα.

Προσφέρει ασφάλεια, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να βουλιάξει κανείς στο χιόνι, δεν απαιτεί γνώσεις και εμπειρία, όπως το σκι, και είναι ιδιαίτερα αγαπητή δραστηριότητα.

«Οι χιονορακέτες έχουν εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο τρόπο διασκέδασης, άθλησης και αναψυχής. Ο καθένας μπορεί άνετα να κινηθεί στο χιόνι με τις χιονορακέτες και να απολαύσει ένα χιονισμένο τοπίο, κάνοντας παράλληλα και μία τέλεια αερόβια άσκηση», αναφέρει ο Λευτέρης Φάφαλης…

Όσοι δοκίμασαν έμειναν ενθουσιασμένοι…

Όσοι βρεθούν στο Μέτσοβο και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι εντελώς καινούριο και διαφορετικό μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Λευτέρη Φάφαλη στο 6942249279 και να αφεθούν στην περιπέτεια!

xionoraketes4

xionoraketes5

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ