Ξεκινούν οι «ενδιάμεσες εκπτώσεις»

EKPTOSEIS TERINES

EKPTOSEIS TERINESΤο πρώτο 10ήμερο του Μαΐου θα ισχύσει η εφαρμογή των ενδιάμεσων εκπτώσεων, γνωστών ως «mid-season sales». Ποιό το ωράριο λειτουργίας για την Κυριακή 3 Μαΐου.

Το πρώτο 10ήμερο του Μαΐου 2015 θα ισχύσει η εφαρμογή του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων «mid-season sales», σύμφωνα με το Νόμο 4177/2013, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωση και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

Στο μεταξύ, επειδή η 1η Μαΐου αναμένεται να καθοριστεί ως αργία, η πρώτη μέρα έναρξης των εκπτώσεων θα είναι το Σάββατο 2η Μαΐου 2015 και η τελευταία η 9η του επόμενου μήνα.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Κυριακή 3 Μαΐου: Προαιρετικά ανοιχτά

Στο μεταξύ, βάσει του ίδιου Νόμου 4177/2013, οι εμπορικές επιχειρήσεις δύνανται (προαιρετικά) να λειτουργήσουν την Κυριακή 3 Μαΐου 2015 (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης ανοιξιάτικης εκπτωτικής περιόδου του Μαΐου 2015).

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή 3 Μαΐου, είναι από τις 11 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ