Ξεκίνησε η Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Ηπείρου

PED 10 10 14

PED 10 10 14Με τη συμμετοχή αυτοδιοικητικών από ολόκληρη την Ήπειρο, ξεκίνησε η Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ, με σκοπό την εκλογή της νέας διοίκησης.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με χαιρετισμό του δημάρχου Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα, ο οποιος καλωσόρισε όλους τονίζοντας ότι απαιτείται η ΠΕΔ να αποκτήσει διεκδικητικό χαρακτήρα.

Η Γενική Συνέλευση αποτελείται από 125 αντιπροσώπους, οι οποίοι αναδείχθηκαν από τα δεκαοκτώ δημοτικά συμβούλια.

 

Οι 125 θα αναδείξουν τα 21 μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου, το οποίο στη συνέχεια θα συνέλθει σε σώμα για την εκλογή του προεδρείου.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Γιάννης Παπαλέξης, σημείωσε ότι τα ζητήματα της αυτοδιοίκησης είναι κοινά και από την επομένη των εκλογών απαιτείται συνεργασία όλων.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα, Πολίτες για την Ανατροπή» Λάζαρος Νάτσης ο οποίος ανέπτυξε την πρόταση που καταθέτει η κίνησή του και τόνισε ότι η ΠΕΔ θα πρέπει να διεκδικήσει λύσεις στα σοβαρά προβλήματα της Ηπείρου και της αυτοδιοίκησης.

Άλλες ομιλίες ή χαιρετισμοί δεν υπήρξαν. Με συναινετική διαδικασία αναδείχθηκε η εφορευτική επιτροπή ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία των εκλογών.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ