Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το Καρναβάλι του Κατσικά

katsika karnav

katsika karnav

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσικά συνεχίζοντας το έργο του στο χώρο του πολιτισμού και της διάδοσης των εθίμων και της παράδοσης διοργανώνει καρναβαλικές εκδηλώσεις για την περίοδο από 12 και 13 Μαρτίου 2016.

Το καρναβάλι του Κατσικά είναι ένας θεσμός που διοργανώνεται από το 1978 μέχρι σήμερα με μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων της πόλης των Ιωαννίνων και αποτελεί ιδιαίτερο πόλο διασκέδασης για την περίοδο της Αποκριάς.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτών φέτος θα γίνει παρουσίαση και αναβίωση παλαιών αποκριάτικων εθίμων της Ηπείρου.

Σάββατο 12 Μαρτίου 4.00 μμ Παραδοσιακός Γάμος στη Πλατεία του Κατσικά και νωρίς το βράδυ Μεγάλο Μασκέ Πάρτι σε ρυθμούς Αποκριάς.

Αποκορύφωμα των παραπάνω αποκριάτικων εκδηλώσεων θα είναι η Μεγάλη παρέλαση που θα γίνει στην κεντρική Λεωφόρο της Κατσικάς την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι και ο Μεγάλος Ηπειρώτικος χορός με την συμμετοχή όλου του κόσμου που παρευρίσκεται καθώς και με αναβίωση δρώμενων της Αποκριάς όπως η Νύφη και τα Γαϊτανάκια και παραδοσιακό γλέντι γύρω από την Τζαμάλα.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην Καρναβαλική Παρέλαση μπορούν να επικοινωνήσουν και να δηλώσουν συμμετοχή καθημερινά στο τηλέφωνο 2651094039 από της 6-10μμ.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσικά διαθέτει και βεστιάριο με Αποκριάτικες Στολές για όσους ενδιαφέρονται.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ