Ξαναυποσχέθηκε γήπεδο στη Λιμνοπούλα και ταρτάν στο στάδιο

gipedo sinadinos

gipedo sinadinos

Τα δύο έργα που είχε υποσχεθεί τον Αύγουστο του 2015 και τον Ιανουάριο του 2016, ξαναυποσχέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος παραβρέθηκε στον απολογισμό που έκανε η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ.

Και τα έργα αυτά δεν είναι άλλα από το γήπεδο της Λιμνοπούλας και το ταρτάν στο Εθνικό Στάδιο.

Η παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα, θα ταίριαζε περισσότερο σε προεκλογική περίοδο καθώς υποσχέθηκε προσλήψεις προσωπικού στους αθλητικούς χώρους αλλά και αποκατάσταση των αδικιών που έχουν γίνει σε βάρος της Ηπείρου όλες τις προηγούμενες δεκαετίες.

Σχετικά με τα δύο έργα, τα οποία μπορούν να δώσουν ανάσα στον αθλητικό κόσμο των Ιωαννίνων, ο κ. Συναδινός σημείωσε ότι το γήπεδο της Λιμνοπούλας προχωρά. Αν δεν υπήρχαν οι αλλαγές στο νόμο ανάθεσης των δημοσίων έργων και συμβάσεων, το έργο θα είχε ανάδοχο και ίσως να είχε ολοκληρωθεί. Σημειώνεται ότι στο χωμάτινο γήπεδο ποδοσφαίρου προβλέπεται να τοποθετηθεί συνθετικός χλοοτάπητας.

Για το ταρτάν στο Εθνικό Στάδιο των Ιωαννίνων ανέφερε ότι έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων με ποσό 660 χιλιάδων ευρώ και πιθανότατα εντός του 2016 να γίνει και η δημοπράτηση του έργου, ώστε σε λίγους μήνες, και μετά την άνοιξη, να φιλοξενούνται μεγάλοι αγώνες στίβου.

Ερωτηθείς τέλος, ο κ. Συναδινός κάλυψε απόλυτα τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ για την επιβολή τελών χρήσης των αθλητικών χώρων από τα ερασιτεχνικά σωματεία, τονίζοντας πως όπου υπάρχει συνδρομή προς τα σωματεία από τα μέλη τους, είναι λογικό να απαιτείται αντάλλαγμα από το ΠΕΑΚΙ, όπως τελευταία συνέβη με το κλειστό γυμναστήριο.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ