Ξέμεινε από εφημερίες το Νοσοκομείο Άρτας

NOSOKOMEIO ARTAS1Από την προηγούμενη Πέμπτη σταμάτησαν να εφημερεύουν οι κλινικές του Νοσοκομείου Άρτας καθώς η διοίκησητου ιδρύματος, δεν μπόρεσε να καταρτίσει πρόγραμμα.

Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας Νομού Άρτας, που τονίζει χαρακτηριστικά πως «ήρθε η ώρα της Δημόσιας Υγείας»!

Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης είναι το ακόλουθο:

 

«Η συρρίκνωση και υποβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας και στο νομό μας είναι πλέον γεγονός. Το νοσοκομείο και τα ΚΥ της Άρτας δέχονται πλέον στο έπακρο τις επιθέσεις από αυτή τη κυβέρνηση.
Τη Πέμπτη 31-10 στη συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου δεν κατάφερε να καταρτίσει πρόγραμμα εφημέρευσης του νοσοκομείου για το μήνα Νοέμβριο, τη Παρασκευή 1-11 βγήκε πρόγραμμα εφημέρευσης μόνο για τρεις ημέρες. Έτσι για το τριήμερο 1,2,3 Νοεμβρίου ΔΕΝ θα εφημερεύει το ΚΥ Αγναντων και τη Κυριακή 3-11 ΔΕΝ θα εφημερεύει η ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου αλλά και το Ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου!

Θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους πολίτες του νομού Άρτας αλλά και όλους τους χρήστες Υγείας από το νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας Άρτας ότι μετά τη Δημόσια Παιδεία, μετά το λουκέτο στο ΚΕΝ, μετά τις χιλιάδες ανέργους στο νομό μας, μετά το κλείσιμο υπηρεσιών αλλά και τη μετακίνηση τους σε άλλους νομούς, ήρθε η ώρα της Δημόσιας Υγείας. Ήρθε η ώρα να συρρικνωθεί το νοσοκομείο ,τα ΚΥ αλλά και τα περιφερειακά ιατρεία στο Νομό μας. Πλέον την υγεία τους θα τη βρίσκουν μόνο οι έχοντες.

Την ίδια στιγμή ο υπουργός υγείας διατείνεται ότι το δημόσιο σύστημα υγείας ,κοστίζει άραγε πόσο χρεώνεται η ανθρώπινη ζωή;

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν μαζί με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου στη συγκέντρωση τη Τετάρτη 6-11 στο πλαίσιο της Γενικής Απεργίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ