Νύχτα για γερά νεύρα….

ASTYNOMIA MAT

ASTYNOMIA MATΏρες αγωνίας κι έντασης…. Τέτοιες είναι αυτές που περνούν για τους εκατοντάδες αστυνομικούς των Ιωαννίνων και της Ηπείρου, αλλά και για τις δυνάμεις που ήρθαν από άλλες περιοχές της χώρας και βρίσκονται στην κυριολεξία με το δάχτυλο στην σκανδάλη.

Η περιοχή από την Ντουσκάρα μέχρι τα σύνορα έχει μετατραπεί σε απόρθητη ζώνη. Ακόμη και στα πιο απόκρημνα σημεία βρίσκονται αστυνομικοί, έτοιμοι να δράσουν με την παραμικρή κίνηση.

Οχήματα ελέγχονται σχολαστικά σε πολλά σημεία του εθνικού και του επαρχιακού οδικού δικτύου, χωρίς όμως να έχει προκύψει κάτι ύποπτο. Οι αστυνομικοί της Ηπείρου, δείχνουν στην πράξη τον επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης που διαθέτουν.

 

Επί τρία εικοσιτετράωρα βρίσκονται στην κυριολεξία επί ποδός, με ελάχιστες ώρες ξεκούρασης και παρόντες σε μία επιχείρηση δύσκολη και για γερά νεύρα.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, επιχειρούν κάτω από πιεστικές συνθήκες, να πετύχουν αυτό που δεν κατάφεραν οι συνάδελφοί τους στην υπόλοιπη Ελλάδα επί τρεις και πλέον μήνες. Να συλλάβουν τους δύο επικίνδυνους κι αποφασισμένους για όλα δραπέτες.

Και οι συνθήκες γίνονται πιεστικές λόγω της γεωγραφικής θέσης της περιοχής καθώς πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να βρεθεί μια ανάσα από τα σύνορα και στη συνέχεια στην Αλβανία.

Ωστόσο οι αστυνομικοί, που από τα ξημερώματα της Παρασκευής παρακολουθούν από πολύ κοντά την εξέλιξη της έρευνας, εκτιμούν ότι οι δύο κακοποιοί βρίσκονται στο σημείο όπου επικεντρώνεται η επιχείρηση.

Και όπως τονίζουν, σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται υπομονή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ