Νταής αξιωματικός αναστάτωσε το αεροδρόμιο

AEROD IOANNINAΑπίστευτες σκηνές έζησε η Ασφάλεια του αεροδρομίου Ιωαννίνων, οι επιβάτες που ήθελαν να ταξιδέψουν για την Αθήνα αλλά στη συνέχεια και οι αξιωματικοί στην Αστυνομικοί Διεύθυνση Ιωαννίνων.

Πρωταγωνιστής ένας υποστράτηγος εν αποστρατεία, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε διατελέσει επικεφαλής της προσωπικής φρουράς του Ανδρέα Παπανδρέου.

Βρίσκονταν στα Γιάννινα και πετούσε με την βραδινή πτήση της Ολυμπιακής προς την Αθήνα.

Ο… νταής πρώην αξιωματικός θέλησε να περάσει ένοπλος τον έλεγχο επιβατών. Οι αστυνομικοί όταν εντόπισαν το πιστόλι που έφερε μαζί του, τον ενημέρωσαν ευγενικά ότι πρέπει να απευθυνθεί στον έλεγχο εισιτηρίων της Ολυμπιακής και να το δηλώσει. Επέστρεψε λοιπόν με έντονες διαμαρτυρίες στο γκισέ της Ολυμπιακής και οι υπάλληλοι του είπαν ότι με βάση τους νέους κανονισμούς θα πρέπει να παραδώσει το όπλο, να καταβάλλει το αντίτιμο των 55 ευρώ που προβλέπεται από το νόμο και να το μεταφέρει ο κυβερνήτης στην Αθήνα.

 

Τότε ο ηλικιωμένος κύριος εξερράγη.  Άρχισε να φωνάζει και να απειλεί και να κοπανάει ότι έβρισκε μπροστά του… Μάλιστα με επιδεικτικό τρόπο έβαλε το πιστόλι στη βαλίτσα, απαιτώντας να περάσει τον έλεγχο και φωνάζοντας «όποιος τολμήσει ας με σταματήσει…»

Ο τσαμπουκάς βέβαια δεν βρήκε ανταπόκριση. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και συνέλαβε τον εν λόγω κύριο.

Την ίδια ώρα οι επιβάτες που έγιναν μάρτυρες του συμβάντος είχαν αναστατωθεί και διαμαρτύρονταν ότι δεν πρόκειται να ταξιδέψουν μαζί του!!!

Ο υποστράτηγος εν αποστρατεία κατέληξε στο Αστυνομικό Τμήμα, καθώς πέραν των άλλων διαπιστώθηκε ότι η άδεια οπλοφορίας που είχε μαζί του ήταν για άλλο πιστόλι κι όχι για το συγκεκριμένο.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων εξακολουθούσε να απειλεί Θεούς και δαίμονες, να…υπόσχεται μεταθέσεις νύχτα στην άλλη άκρη της Ελλάδος και άλλα πολλά.

Φυσικά μόνος του τα έλεγε μόνος του τα άκουγε…

Οι αστυνομικοί ολοκλήρωσαν τη δικογραφία, τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα ο οποίος όρισε τακτική δικάσιμο για τον εν αποστρατεία μεγαλοπαράγοντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ