Νεοελληνική φιλολογία και ψηφιακές τεχνολογίες

INTERNET 13Το Εργαστήριο Νέας Ελληνικής Φιλολογίας ανακοινώνει τη διοργάνωση ειδικού επιμορφωτικού σεμιναρίου με θέμα: «Νεοελληνική Φιλολογία και Ψηφιακές Τεχνολογίες».

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των τελειόφοιτων και μεταπτυχιακών φοιτητών με τη χρήση σύγχρονων ψηφιακών μέσων, συμπεριλαμβανομένου και του Διαδικτύου, για τη μελέτη και την έρευνα της νεοελληνικής λογοτεχνίας.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης την Τρίτη 14 Μαΐου 2013, ώρες 09:00-15:00. ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου προϋποθέτει τη δωρεάν εγγραφή των ενδιαφερόμενων. Προτεραιότητα στις εγγραφές έχουν οι τεταρτοετείς και τριτοετείς φοιτητές ειδίκευσης ΜΝΕΣ και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές (Α’ και Β’ κύκλου) νεοελληνικής φιλολογίας. Μπορούν επίσης να εγγραφούν: τριτοετείς φοιτητές που σκοπεύουν να ακολουθήσουν ειδίκευση ΜΝΕΣ, τεταρτοετείς και μεταπτυχιακοί φοιτητές άλλων κατευθύνσεων του Τμήματος Φιλολογίας, καθώς και απόφοιτοι φιλολογίας. Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στη Γραμματεία του Τομέα Μεσαιωνικής και Νεοελληνικής Φιλολογίας (κτίριο Φιλοσοφικής, 1ος όροφος) από την Τετάρτη 17 έως και την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013, ώρες 10-13:00 (κυρία Ντ. Παπαστεφάνου, τηλ. 26510-05243, email: dpapaste@cc.uoi.gr).

Το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ