ΝΑΖΙ κανείς ή να μη ζει….

TEATRO NAZEIΤο φεστιβάλ που οργανώνει για 3η συνεχή χρονιά το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα στον Πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής» (πρώην παλαιά σφαγεία) με τον ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ «ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» που παρουσιάζει την παράσταση «SS Schubert και Schubert ΝΑΖΙ κανείς ή να μη ζει» με συντελεστές: Επιμέλεια κειμένων και παράστασης: Μπάμπης Φορτωτήρας. Παίζουν: Χρήστος Χατζηνάσιος, Σούλης Αποστολίδης, Έφη Δημητρίου. Την Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης 9.00′ μ.μ. Τιμή εισιτηρίου: 10 € και 5 €.

 

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Πνευματικού Κέντρου. Χορηγός επικοινωνίας: Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων. Ενδιάμεσα από την παρουσίαση του Θεατρικού Αναλογίου του ΔΗΠΕΘΙ θα δοθούν 4 παραστάσεις από το θίασο «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΟΝΥΣΟΣ» με το έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη «Η πόρνη από πάνω» και συντελεστές: Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης, Κοστούμια: Δημήτρης Ανδριανός, Μουσική: Mιχάλης Ρουμπής, Ιωάννης – Ιόλαος Μανιάτης, Φωτισμοί: Ελένη Αναγνωστοπούλου.

Το ρόλο της Ερατούς ερμηνεύει η Κατερίνα Διδασκάλου. Οι παραστάσεις θα δοθούν Παρασκευή 25 και Σάββατο 26 Οκτωβρίου, με ώρες έναρξης 6.30′ το απόγευμα και 9.00′ το βράδυ. Τιμή εισιτηρίου: 10 € γενική είσοδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ