Νέες προσλήψεις ΑμΕΑ από το Πνευματικό Κέντρο

PNEYMATIKO KTIRIOΤην έξοδο βλέπουν άτομα με ειδικές ανάγκες που είχαν προσληφθεί από την προηγούμενη διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων, καθώς σε λίγες ημέρες λήγουν οι συμβάσεις τους.

Την ίδια ώρα βέβαια το Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε απόφαση να υποβάλλει αίτημα στον ΟΑΕΔ, για ένταξη στο νέο ειδικό τριετές πρόγραμμα, προκειμένου να προχωρήσει σε νέες προσλήψεις ΑμΕΑ.

Ο ακριβής αριθμός δεν έχει καθοριστεί και οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι πολλές. Έτσι κάποιοι κάνουν λόγο για την πρόσληψη μερικών δεκάδων ατόμων, που θα προέρχονται κυρίως από τις Δημοτικές Ενότητες –αν και τέτοια κριτήρια είναι δύσκολο να τεθούν- κι άλλοι υποστηρίζουν ότι μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος θα επαναπροσληφθούν οι απολυθέντες της ΔΕΥΑΙ, όπως τους είχε υποσχεθεί η σημερινή Δημοτική Αρχή.

Το βέβαιο πάντως είναι ότι άτομα με ειδικές ανάγκες αποχαιρετούν το Πνευματικό Κέντρο και άμεσα αναμένεται να ανοίξει η διαδικασία για την πρόσληψη άλλων, ο αριθμός των οποίων παραμένει άγνωστος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ