Νέες αφίξεις, νέοι αιφνιδιασμοί, νέες εντάσεις στον καταυλισμό του Κατσικά….

aaka2

aaka2ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στιγμές έντασης στον καταυλισμό του Κατσικά, εξ αιτίας των νέων αφίξεων προσφύγων… Οι πρόσφυγες παραμένουν στα λεωφορεία αρνούμενοι να κατέβουν ενώ αρκετοί από όσους διαμένουν στον καταυλισμό τους παρακινούν να παραμείνουν στα οχήματα, λόγω των κακών συνθηκών που επκρατούν.

Είναι η ένταση είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, εξ αιτίας μιας αιφνιδιαστικής απόφασης που έλαβε το συντονιστικό, το οποίο εξακολουθεί να στέλνει κόσμο στον Κατσικά, παρά τις αντιδράσεις..

Από την Καβάλα στη Λάρισα και από την Λάρισα στα Γιάννινα.. Αιφνιδιαστικά, όπως άλλωστε γίνεται από την πρώτη μέρα, έφτασαν αργά το απόγευμα της Τρίτης, έξι λεωφορεία με Σύριους πρόσφυγες στον καταυλισμό του Κατσικά.

aaka1

Οι πρόσφυγες από το βράδυ της Δευτέρας βρίσκονταν στα λεωφορεία, έξω από την ανοιχτή δομή φιλοξενίας στο Κουτσόχερο, στο πρώην στρατόπεδο «Ευθυμιόπουλου» στη Λάρισα, αρνούμενοι να εγκατασταθούν στον καταυλισμό.

Συγκεκριμένα, από χθες το βράδυ έφθασαν στον εν λόγω καταυλισμό 7 λεωφορεία με 382 Σύρους πρόσφυγες από τη Νέα Καρβάλη Καβάλας,

Μέχρι αργά το μεσημέρι αρνούνταν να κατέβουν, με αποτέλεσμα τα έξι λεωφορεία να έχουν μετακινηθεί στα Γιάννινα και να βρίσκονται έξω από τον καταυλισμό του Κατσικά.aaka3

aaka4

13000364 767853086649545 995140566399086953 n

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ