Νέες ασφαλτοστρώσεις εξαγγέλλει ο Δήμος

antistaseos1

antistaseos1Ο Δήμαρχος Ιωαννιτών έκανε γνωστό στο Δημοτικό Συμβούλιο πως υπέγραψε τη σύμβαση με τον ανάδοχο της ΔΕΥΑΙ και ξεκινούν οι εργασίες για την αποκατάσταση των τομών στους δρόμους, που έχουν προκληθεί από το έργο βελτίωσης-αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης.

Επίσης – όπως είπε- έχει ξεκινήσει το έργο των 500.000 ευρώ για τις ασφαλτοστρώσεις, ενώ αύριο είναι προγραμματισμένη η δημοπρασία για το μεγάλο έργο ασφαλτοστρώσεων του 1,5 εκατ. ευρώ.

«Κάνουμε αυτές τις σημαντικές παρεμβάσεις με ίδιους πόρους, ως αποτέλεσμα της χρηστής διαχείρισης του Δήμου», είπε ο κ. Μπέγκας.

Υποστήριξε πως είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο να κατασκευάζονται έργα, αλλά να είναι έργα ποιοτικά.

Όπως σημείωσε «το έχω συζητήσει πολλές φορές με την Τεχνική Υπηρεσία κι έχω ζητήσει να γίνεται σοβαρή παρακολούθηση για να έχουμε έργα ποιοτικά. Επίσης θα πρέπει να πάμε επιτέλους σε τυποποίηση μελετών και υλικών ώστε να μπορεί να «στοκάρει» το εργοτάξιο υλικά και να επεμβαίνουμε άμεσα όταν χρειάζονται επιδιορθώσεις. Να μειώσουμε τον πολυκερματισμό των υλικών, δίνοντας παράλληλα έμφαση στα τοπικά προϊόντα» .
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ