Νέες αντιδράσεις για τον οίκο ανοχής

kardamitsa io

kardamitsa ioΤην ακύρωση κάθε απόφασης για την λειτουργία οίκου ανοχής στα Καρδαμίτσια ζητά με υπόμνημά του προς το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής, προειδοποιώντας μάλιστα με κλιμάκωση των αντιδράσεων στην περίπτωση που το αίτημα δεν γίνει αποδεκτό.

Όπως σημειώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος προσπάθεια αδειοδότησης το 2013 ματαιώθηκε και το σχετικό αίτημα απορρίφθηκε από την αρμόδια επιτροπή, λόγω και των αντιδράσεων των κατοίκων.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος αναφέρεται στο ιστορικό της υπόθεσης και καλεί τον δήμαρχο και τον δημοτικό συμβούλιο να μην προχωρήσει στην σχετική άδεια.

Όπως αναφέρει «θεωρούμε ότι οι τοπικοί άρχοντες είναι ηγέτες που κατ΄εξοχήν βρίσκονται κοντά στους πολίτες, αφουγκράζονται τις αγωνίες, τις ενστάσεις και τις ανησυχίες τους. Πιστεύουμε ότι εσείς προσωπικά και το Δημοτικό Συμβούλιο θα κατανοήσετε ότι δεν είναι δυνατό να εγκατασταθεί ένας οίκος ανοχής δίπλα η «παραδίπλα» σε μια εκκλησία, όσο μεγάλη κι αν κρίνεται η αναγκαιότητα του!… Ότι δεν γίνεται να εγκατασταθεί οίκος ανοχής εκεί που παίζουν παιδιά στους δρόμους, που κυκλοφορούν παππούδες με τα εγγόνια τους, εκεί που νέα ζευγάρια ξεκινούν τη ζωή τους με την ελπίδα ότι θα αποκτήσουν και θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους σ’ένα υγειές περιβάλλον.

Δεν καμωνόμαστε τους ηθικούς, δεν υποκρινόμαστε τους ανυποψίαστους, γνωρίζουμε σε τι κόσμο ζούμε και τι είναι το εμπόριο «του έρωτα». Αρνούμαστε όμως να το νομιμοποιήσουμε και μάλιστα δίπλα στις κατοικίες μας.

ΖΗΤΟΥΜΕ

Να τροποποιήσετε την υπ.αρίθ.235/2013 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που καθορίζει την απόσταση στα 300μ από Ναούς, σχολεία κλπ, οικημάτων για εγκατάσταση προσώπων εκδιδομένων επ΄αμοιβή. Να επαναφέρετε την απόσταση στα 350 μέτρα, να μη συμφωνήσετε στην εγκατάσταση οίκου ανοχής στην περιοχή μας.

Σε αντίθετη περίπτωση σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να το αποτρέψουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ