Νέες έρευνες για τον Βαγγέλη… Καθυστερούν τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

BAGGELHS GIA1

BAGGELHS GIA1Μεγάλη κι σαφώς αδικαιολόγητη είναι η καθυστέρηση που διαπιστώνεται από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στην αποστολή στοιχείων από το κινητό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του 20χρονου σπουδαστή που έχει εξαφανιστεί από την προηγούμενη Παρασκευή.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έγινε άμεσα, όμως μέχρι και σήμερα μόνο μία από τις εταιρίες έχουν αποστείλει στοιχεία στις αστυνομικές αρχές.

Οι υπόλοιπες δείχνουν μία καθυστέρηση που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, καθώς πρόκειται για μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση και φυσικά η απουσία των στοιχείων αυτών δεν μπορεί να βοηθήσει την έρευνα.

Η αστυνομία εξακολουθεί να εξετάζει το υλικό από τις κάμερες καρέ καρέ ενώ ελέγχει σχολαστικά οποιαδήποτε πληροφορία και στοιχείο φτάνει.

BAGGELHS GIAKOYMAKHSΠαράλληλα Πυροσβεστική κι ΕΜΑΚ, χτενίζουν και πάλι από το πρωί όλη την παραλίμνια ζώνη, από το ύψος της Γαλακτοκομικής μέχρι το νέο πεζόδρομο αλλά και σε κομβικά σημεία προς το Πέραμα και τη Δραμπάτοβα.

Η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη ζει ώρες απίστευτες αγωνίας. Από την Παρασκευή ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά, αναζητώντας έστω και μία πληροφορία για τον 20χρονο σπουδαστή.

Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει το στοιχείο εκείνο που θα μπορούσε να δείξει δρόμο στην έρευνα των αρχών.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ