Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους Έλληνες της Χειμάρρας

diamartiria xeimara

diamartiria xeimara

Παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, δεκάδες κάτοικοι της Χειμάρρας προχώρησαν σε μία ακόμη διαμαρτυρία, στέλνοντας μήνυμα ότι θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται τις περιουσίες τους.

Οι κάτοικοι ζητούν να βρεθεί άμεσα λύση και ζητούν από την κυβέρνηση της Αλβανίας να σταματήσει τις προκλήσεις σε βάρος τους.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου για την Προστασία των Περιουσιών στις Ακτές του Ιονίου Νίκος Νεράντζης απευθύνθηκεσε όλους τους ξένους διπλωμάτες που βρίσκονται στα Τίρανα να ασχοληθούν με την περίπτωση της Χειμάρρας.

«Θα αλυσοδεθούμε και τις περιουσίες μας δεν τις αφήνουμε. Είναι η τελευταία διαμαρτυρία μπροστά από το Δημαρχείο, διότι στο Γιώργο Γκόρο δεν του αξίζει ούτε καν αυτό. Εμείς απευθυνόμαστε στον Πρωθυπουργό Εντι Ράμα. Οι Χειμαρραίοι φιλοξένησαν τους Τσάμηδες όταν ήρθαν στην Αλβανία. Ο Γκόρο έδωσε την απάντηση του, είναι αποφασισμένος να μας αρπάξει τις περιουσίες. Εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα. Εφόσον την έχουμε τη Χειμάρρα, δεν θα επιτρέψουμε να μας την πάρουν. Δεν θα επιτρέψουμε την κυβέρνηση να μας αντιμετωπίζει επιλεκτικά, δίδοντας σε μία κοινότητα τις περιουσίες, ενώ σε μια άλλη κοινότητα όχι» δήλωσε ο Νεράντζης στην ομιλία του κατά τη διαμαρτυρία.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ